Onbekende jongeman steelt ruim 100 euro vlees

Foto van auteur

Een onbekende jonge man steelt op maandagmorgen 19 januari voor ruim 100 euro vlees bij een supermarkt aan het Klein Grachtje in Zwolle. In de winkel laadt hij zijn mandje vol met meerdere dure pakken vlees. Met een volle tas passeert hij daarna de kassa zonder af te rekenen.

https://youtu.be/8lcwyDPPvB4 

Weet u wie dit is? Bel de politie met uw tips op 0800 – 6070. Anoniem bellen kan via 0800 – 7000.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

12 gedachten over “Onbekende jongeman steelt ruim 100 euro vlees”

  1. Als ik goed geteld heb pakt deze boef 5 kleine pakjes vlees. Is de Appie tegenwoordige zo duur met zijn vlees dat een klein pakje al ruim over de ?? 20,00 is? Lijkt me zwaar overtrokken!

  2. Dit is echt ongelofelijk.. Zo veel medewerkers lopen rond in die winkel altijd en er zit eentje achter hem die niet eens om zich heen kijkt en de alarm ging er ook niet af en die gast loopt verdomme gewoon de winkel uit…

  3. @br, ongelofelijk? Dat personeel loopt daar niet om dieven te spotten maar zijn gewoon aan het werk met normale ik-werk-in-de-supermarkt-taken. Het alarm gaat niet af omdat er waarschijnlijk geen alarmstickers op zitten of de tas in geprepareerd om het signaal te blokkeren. Als er overal stickers op geplakt moeten worden gaat de prijs ook weer omhoog en zorgt alleen maar voor meer afval (papier/plastic/metaal).

  4. @br ongelofelijk inderdaad…. ik zou hem direct aanhouden omdat hij vlees in zijn mandje doet 🙁
    Ik stel voor om vanaf nu iedereen aan te houden zodra ze vlees in het mandje doen, je weet maar nooit…

Reacties zijn gesloten.