Man mishandelt medewerkers café in Assendorp

Foto van auteur

Zwolle – In de nacht van vrijdag op zaterdag 28 februari heeft de politie rond 04.00 uur een 32-jarige man uit Zwolle aangehouden op verdenking van het ernstig mishandelen van een 35-jarige plaatsgenoot op het Assendorperplein in Zwolle.

politie_logo_4.jpg 

De politie werd rond 03.45 uur gebeld over de mishandeling. De dader zou door medewerkers van een horecagelegenheid aan het plein dringend verzocht zijn te vertrekken, waarna hij één van de medewerkers ernstig mishandelde. Ook zou hij twee andere medewerkers bij de keel hebben gegrepen en/of geslagen hebben. Op basis van het verstrekte signalement kon de verdachte even later op de Sassenstraat worden aangehouden door de politie. De medewerker die het ernstigst toegetakeld was bleek in zijn gezicht te zijn geslagen en tegen zijn benen te zijn geschopt. Hij hield er verwondingen in zijn gezicht en een beenbreuk aan over. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht en daar opgenomen. De verdachte is ingesloten voor nader verhoor en onderzoek.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

26 gedachten over “Man mishandelt medewerkers café in Assendorp”

 1. @arnovd Nee, in het weekend mag eureka door tot vier uur.

  Superklote voor de vrijwilliger die zwaar is mishandeld. Helaas lopen er soms idioten rond die het voor anderen verpesten. Was een heel leuk en gezellig feestje aan de gang/bijna afgelopen.

 2. Ik ken dit soort problemen persoonlijk niet. Zelf weeg ik 120 kilo en ben1.95 lang. Wie mij probeert te schoppen, die belandt zelf in het ziekenhuis, maar het is wel triest voor die mensjes, die wel zijn mishandeld door zo’n mafkees.

 3. ericht door Ronnie, op 28 februari 2015 18:17
  Ik ken dit soort problemen persoonlijk niet. Zelf weeg ik 120 kilo en ben1.95 lang. Wie mij probeert te schoppen, die belandt zelf in het ziekenhuis,

  Tegenover een mes of een gun begin je helaas ook weinig Ronnie, ook al eet je elke dag hamburgers en weeg je 180 kilo.
  Hopen dat de dader goed gestraft gaat worden al vrees ik het ergste….

 4. Ronnie, de He-man.;D Het zou me niets verbazen wanneer Ronnie een mager scharminkeltje blijkt te zijn, die hier zijn ego oppept met flinke praatjes over kracht en virtuele virtuositeit.

 5. Dit item gaat over een mishandeling. Toevallig is het een goede kennis van mij die nu in het ziekenhuis ligt. En nu begint ene Ronnie over censuur op weblog. Het valt me wel vaker op dat er op deze draadjes bij eigenlijk wel elk artikel, een aantal zwaar gefrustreerde mensen hun eigen meninkje menen te moeten spuien, totaal niet gehinderd door enige kennis van zaken overal commentaar te moeten leveren, en in dit geval ook nog eens volledig overbodig tegen elkaar te moeten vitten.
  Het is een best goede kennis dus, en ik vind persoonlijk dat de opmerkingen die er niet toe doen, gewoon mogen worden verwijderd van dit weblog. En niet alleen de opmerkingen. Blijf zelf ook maar weg. Van die figuren die je pop elk draadje tegenkomt met hun oeverloos gezever. Altijd drammend en zeurend. Get a life. En beledig degenen die betrokken zouden kunnen zijn bij in dit geval een slachtoffer niet.

 6. Ach ja, daar is internet toch ook wel een beetje goed voor: lekker anoniem je mening verkondigen of je frustraties uiten. Dat lucht ook wel weer op en is toch wat minder fysiek dan dat figuur uit bovenstaand artikel.

 7. Misschien kan goede kennis hier dan wat meer vertellen over het gebeuren ipv zelf ook zijn niets zeggende verhaal te doen over draadjes etc. Sterkte voor de medewerker en goed dat de desbetreffende mafkees gepakt is.

 8. Je hebt gelijk, Degi. Excuses dat ik me ook door Ronnie liet meeslepen en alleen op hem reageerde. Ik hoop dat je kameraad snel hersteld.

 9. Ik ken dit soort problemen ook niet persoonlijk. Maarja, -eens met Tsja, en Schandalige Jansen-. Reageren op het nieuws is voor zowel de lezers als de betrokkenen van meer waarde dan reageren op reakties
  op het nieuws.
  Mijn reaktie op dit nieuws is ongeveer als volgt:
  Sterkte gewenst voor het slachtoffer, en de meerdere slachtoffers.
  Zoiets meemaken is wellicht mentaal nog veel traumatischer.
  Weet ik eigenlijk wel zeker. Ook voor betrokkenen en omstanders.

  En dan komt er een ‘maarja’ ook. Zo wellevend mogelijk geformuleerd.
  ‘pas goed op’, dat houdt in, vermijd kwalijke omstandigheden,
  en ontmoetingen met kwalijke, instabiele mogelijk zelfs regelrecht agressieve personen. Daarmee bedoel ik min of meer:
  wie om kwart voor vier in de nacht nog in de een of andere zuipkeet
  rondhangt, doet dat voor eigen risico.

 10. Volgens mij, Hinkelstad (Hanshanzeland, Hanzestad???), leven we allemaal “op eigen risico”. Er is niets mis mee om te werken in een horecagelegeheid die om kwart voor vier zaterdagnacht nog open is. Dat er dan een idioot is die uit zijn bol gaat, is niet te voorzien. Laten we ons alsjeblieft niet laten regeren door angst.
  Ik hoop van Degi te horen dat het slachtoffer het naar omstandigheden goed maakt. Dat is het belangrijkste op dit moment.

 11. Welnee, maar je laten regeren door angst is wel iets anders dan je bewust zijn van gevaar. Dat verhullen komt nogal naief over. Rond een uur of twee zijn de meesten al een heel eind heen immers, wie er zin in heeft mag ’t ervaren.
  Prima.

 12. Hinkelstad begeeft zichzelf bij voorkeur niet in het verkeer, want ja, levensgevaarlijk. Ook mijdt hij supermarkten, want ja, je kan er wel neergestoken worden door een of andere gek. Tsja, eigenlijk is leven ansich levensgevaarlijk. Don’t get a life, zou ik willen zeggen.

 13. Goed berichtje Tsja 🙂 Leven is Levensgevaarlijk, eens.
  Hoe heeft dat betreking op dit nieuwsbericht?
  Reageer je op het nieuws? of op mijn mening over her nieuws?

 14. Ik snap Hinkelstad anders wel in zijn opvatting dat aan het eind van de stapnacht het risico om doorgezopen lui tegen te komen en het lontje daarbij al erg klein is, groter is dan rond middernacht .
  Je moet ook gaan als het gezellig is. Helaas krijgen mensen door alcohol een andere beleving van tijd.
  Heb er zeker 25 jaar flink onderzoek na gedaan
  😀
  Beroepsmatig viel mij wel op dat de jeugd die om 04:00 nog over straat zwalken en kotsend naar shoarma tentjes zoeken, jonger lijken te worden en zeker brutaler.

 15. Probleem zit in ons juridisch systeem. Als je dit soort gasten kei- en keihard aanpakt in plaats van 24 uur werkstraf is het razendsnel afgelopen met het maken van onschuldige slachtoffers.

 16. Welja, oeroud: ‘als de drank is in de man’….
  Ik denk niet dat zoals Ed schrijft een hardere
  maatregel achteraf zou helpen.

  Zulke daders kunnen zich veelal niet meer herinneren wat
  er gebeurd is, en snappen niks van de bezwaren daartegen.

  De kroegen en zuipketen en aanverwante gelegenheden tot vroeg
  in de ochtend open, is een brugje te ver denk ik.

  Doet me wel bedenken, het kan in Zwolle, maar de winkels open
  op zondag in Zwolle kan maar heel beperkt.

Reacties zijn gesloten.