Het weer: kans op buien

Foto van auteur

Zwolle – Zondag schijnt eerst de zon nog, later raakt het op steeds meer plekken bewolkt en neemt daarbij de kans op buien toe. Tijdens de buien kan de wind in kracht toenemen tot krachtig en is er kans op onweer, hagel en regen. Het is al met al een broeierige dag met maxima rond 27 graden bij een zwakke tot matige westenwind.

04-07-2015_weerfoto__haesterveer.jpg

Het pontje bij Haersterveer 

Maandag is de zon weer de gehele dag weer van de partij en blijft het droog. In de middag ontstaan er wel een aantal stapelwolken maar deze zullen zich niet ontwikkelen tot een bui. De wind is veelal matig van kracht en komt uit zuidelijke richting, het kwik komt uit tussen 23 en 25 graden. Dinsdag volgt er nog een warme dag waarbij de zon een behoorlijk deel van de dag invult. Later op de dag of avond kan er een enkele bui vallen. Er staat een zwakke tot matige wind, kracht 2 tot 3, uit zuidwestelijke richting en het wordt overdag zo’n 29 graden.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

9 gedachten over “Het weer: kans op buien”

  1. Mag ik er nu wel iets van zeggen? Of willen jullie nog steeds niet verantwoordelijk zijn voor de dingen die ik zeg zoals jullie dat een jaar geleden riepen toen ik ook waarschuwde dat het een stuk heftiger werd. Want de situatie wordt morgen echt wel anders als jullie hierboven beschrijven. Sorry…

  2. Zoals het nu lijkt, maar het kan alle kanten op, ontkomt Zwolle aan het noodweer. Zo te zien is Maickel geen weerman, maar zou dat wel willen zijn 😛

  3. Hey Maickel,
    Probeer jezelf eerst eens aan te leren, ‘hoe je een goed lopende en begrijpelijke zin’ op moet schrijven !
    Ik moest je stukje eerst 3x doorlezen, voordat ik een beetje begreep wat er stond.

  4. alleen een hoop wind maar regen niet gezien hier. Echt afgekoeld ook niet hoewel in huis nog altijd warmer is dan buiten.

Reacties zijn gesloten.