Het weer: kans op een aantal buien

Foto van auteur

Zwolle – Maandagochtend is het bewolkt en is er kans op regen- en oweersbuien. Wanneer de buien zijn weggetrokken komt ook bij ons de zon erbij en ziet het ernaar uit dat het de rest van de dag droog blijft. Het wordt 2- tot 23 bij graden bij een zwakke wind uit het noordwesten.

09-08-2015_weerfoto__potgietersingel-sassenpoort.jpg

Sassenpoort vanaf Potgietersingel

Dinsdag kan er in de ochtend lokaal een enkele mistbank voorkomen maar na het oplossen hiervan komt de zon er weer bij. Het ziet er niet naar uit dat er neerslag gaat vallen en daarmee is het dus droog. De maxima liggen tussen 24 en 26 graden bij een zwakke tot matige noordwestelijke wind. Woensdag schijnt de zon geregelld maar is er ook afwisseling met wolken, de kans op neerslag is daarbij zeer klein. Er staat een zwakke tot matige noordoostenwind en het wordt circa 23 graden.

8 gedachten over “Het weer: kans op een aantal buien”

 1. Tjonge, Harry is wel in topvorm: Zet me hier een mooie serie neer!

  Dat Stukje ‘Zwolsch-mini-Vondelpark’ met die levensgenieters liggend in het (nog échte) gras. Zodra het een klein beetje zonning wordt.

  Ook dat kleurt Zwolle!

 2. Laat ze aub ook de rommel meenemen. Fiets er de volgende ochtend maar eens langs. Een grote puinhoop!
  Net zoals bij de skaterbaan in park Wezenlanden.

 3. Berend, ja het is dweilen met de kraan open, maar als men de kraan dicht zou draaien, en de vervuiler blijft rotzooi van zich afgooien, dan zou Zwolle er zeker niet mooier op worden. >:(>:(.

 4. gewoon een bordje plaatsen met de tekst
  “laat niet als dank voor het aangenaam verpozen de eigenaar de schillen en de dozen”
  en misschien de elders weggehaalde vuilnisbakken plaatsen zodat ze de eigen troep kunnen opruimen

Reacties zijn gesloten.