Winkelzondag stadioncomplex Zwolle

Foto van auteur

Zwolle – Klanten die de winkels in het stadioncomplex langs de Ceintuurbaan willen bezoeken, kunnen dat ook op zondag 22 november. Die dag komt in de plaats van de winkelzondag op 29 november.

Op deze laatste zondag van november speelt PEC Zwolle ’s middags thuis tegen Ajax. In aanloop naar de Sinterklaasviering is 22 november nu door de gemeente, in samenspraak met de ondernemers, vastgesteld als meest geschikte datum voor zondagopenstelling. Voor deze locatie kunnen jaarlijks twaalf winkelzondagen georganiseerd worden. Door de dag een week naar voren te halen blijft het totale aantal zondagen waarop dit jaar in het stadioncomplex gewinkeld kan worden gelijk.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

15 gedachten over “Winkelzondag stadioncomplex Zwolle”

 1. En wat moet ik daar gaan winkelen dan?
  Gokken, terwijl ik nog geen achttien ben!
  vet vreten bij harrie, terwijl ik 113 kilo weeg
  Speelgoed kopen vant mijn studiecenten!

 2. Hoi adrie!

  Probeer eens wat leestekens uit. Punten achter de zinnen, dat maakt het een stuk overzichtelijker en de mensen begrijpen beter wat je bedoelt.

  Ontopic, goed idee om deze opening een wekje te vervroegen. Helaas is dit noodzakelijk in verband met eventuele ongewenste bezoekers aan een voetbalwedstrijd.

 3. @janting als je echt 113 weegt zou ik alleen online eten bestelen,scheelt je veel lopen naar de winkels;)
  maar wel grappige reactie van je gast:)

 4. @Joppuh

  Het heeft niks met ongewenste bezoekers van de voetbalwedstrijd te maken. Jammer dat het altijd weer op de supporters afgerekend moet worden. Weer lekker kortzichtig want rond de thuiswedstrijden van PEC gebeurt vrijwel niks. Een zaterdagavond in de stad heeft meer aanhoudingen maar omdat daar geen supporters bij betrokken zijn is dat blijkbaar wel maatschappelijk verantwoord…

  Klanten komen niet omdat met niet voor de deur of in de buurt kunnen parkeren. Bezoekers van de wedstrijd komen heus niet voor de tijd nog even een cadeautje scoren die ze daarna niet mee mogen nemen het stadion in. Het aantal klanten meer tijdens een thuiswedstrijd van PEC op zondagmiddag zou te verwaarlozen zijn.

 5. Op deze laatste zondag van november speelt PEC Zwolle ’s middags thuis tegen Ajax

  Ik had het ook niet zozeer over het PEC gedeelte, FCZZ!

 6. Tja beetje dom, op een wedstrijddag is
  De parkeerplaats al vroeg op de dag niet bereikbaar. Alles is dan al afgesloten dus voor winkelend publiek zal het niet prettig shoppen zijn met alle omleidingen en gebrek asn parkeerplaatsen.

Reacties zijn gesloten.