Oprichting Lübeckplein Ondernemers Vereniging

Foto van auteur

Het enthousiasme is groot bij alle aan het Lübeckplein gevestigde ondernemers. Deze club gaat voor het kloppende hart van Hanzeland, het Lübeckplein. Het enthousiasme, het plezier en de goede samenwerking gaat nu dan ook een officieel karakter krijgen.

Op maandag 13 november zal op het notariskantoor Nysingh om 10.00 uur de inschrijvingsakte van de vereniging ondertekend worden door de voorzitter van de vereniging; de heer Olaf Boersma. De oprichting van de Lübeckplein Ondernemers Vereniging (LOV) is dan een feit. De ondernemers zijn er bijzonder trots op dat deze vereniging opgericht gaat worden, met 100% draagvlak en deelname van de gevestigde bedrijven. Met zijn allen gaan deze ondernemers graag de uitdaging aan om het Lübeckplein hèt kloppend hart van Hanzeland te maken.

Afgelopen periode zijn er al veel ideeën verzameld, gesprekken gevoerd en is er werk verzet om bijvoorbeeld activiteiten te organiseren. Het evenement wat op korte termijn bij de organisatie van de vereniging ligt is de Hanzeland kerstmarkt die op woensdag 13 en donderdag 14 december op het Lübeckplein gehouden zal gaan worden.

LOV is ook zeer verheugd over de samenwerking met de gemeente, er zijn al goede en resultaat gerichte gesprekken op ambtelijk niveau gevoerd. Op 27 november zal ook wethouder Knol zijn opwachting maken. Hij gaat met de ondernemers in gesprek over mogelijke promotie activiteiten, de invulling van het plein en de kwalitatieve uitstraling.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)