Sportkleding voor kinderen in sloppenwijk

Foto van auteur

Door Redactie

Zwolle – Vrijdagochtend sloten de Zwolse stichting ‘One Love Project’ en voetbalvereniging WVF de handen in één. De voetbalclub uit Westenholte doneerde maar liefst 3 volle sporttassen met (oude) voetbalkleding voor de jeugd in de sloppenwijk in Kampala, Oeganda. WVF draagt het project al een langere tijd een warm hart toe. Tijdens een sponsoravond, eerder dit jaar, gaf Sonny Muilman (één van de oprichters van het One Love Project) een lezing over het project met daarbij een kort muzikaal optreden.

sportkleding_wvf_-__one_love_project.jpg

Het One Love Project zet zich al ruim 4,5 jaar in voor kinderen en jongeren in één van de beruchtste sloppenwijken van het land en geven deze handvatten om weer te kunnen functioneren in de maatschappij. Ze bieden de jeugd o.a. lessen op het gebied van de Engelse taal, activiteiten op het gebied van muziek en sport, een warm onderkomen en drie maaltijden per dag. Het project is hier in Nederland een officiële stichting met ANBI status. Voor meer informatie over het project kunt u een kijkje nemen op: www.oneloveproject.nl.
"One Love is the way!"

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

3 gedachten over “Sportkleding voor kinderen in sloppenwijk”

  1. Ik bewonder de onophoudelijke inzet van deze jongeman. Geen eenmalige actie op touw zetten maar je blijven inzetten. Dan ben je betrokken en bereidwillig om iets van je eigen tijd op te geven.

  2. Hongarije, Polen, Roemeni?, Oekraïne, Griekenland zomaar een paar landen in Europa waar kinderen het net zo slecht hebben.

    Mja, geen Afrika dus telt hoogst waarschijnlijk niet mee voor een ANBI status.

Reacties zijn gesloten.