‘Vrolijkheid Swim’ op 1 december 2018

Foto van auteur

Door Redactie

Zwolle – De Zwolse zwemvereniging ZV 44 organiseert op zaterdag 1 december voor de eerste keer de ‘Vrolijkheid Swim’. ZV 44 biedt zwemmen aan voor verschillende doelgroepen in Zwolle. De vereniging wil graag een jaarlijkse zwemwedstrijd organiseren die het wedstrijdelement combineert met ludieke afstanden en estafettes. De wedstrijd vind plaats in Zwembad de Vrolijkheid en start om 12.30 uur.

Deze eerste ‘Vrolijkheid Swim’ lijkt al een succes te worden met 13 deelnemende verenigingen en in totaal ruim 175 zwemmers. Er zijn 48 programma’s voor zowel minioren, junioren en dames/heren met verschillende afstanden en slagen. De wedstrijd wordt afgesloten met een aantal finales in diverse categorieën en een feestelijke estafette van 8 x 25 meter vlinderslag, waarmee een overheerlijke taart kan worden gewonnen. Om het geheel extra feestelijk te maken is DJ Daan aanwezig die voor de muziek zorgt.

Houdt u van zwemmen? Of overweegt u of uw zoon of dochter om te gaan zwemmen? Dan bent u van harte welkom op de tribune om de zwemmers aan te moedigen. Spreek ook rustig een van de medewerkers van ZV 44 aan. Zij zijn te herkennen aan een zwart t-shirt met Team ZV 44 erop. Meer informatie over de ‘Vrolijkheid Swim’ kunt u ook vinden op de website van ZV 44: https://www.zv44.nl

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)