FC Zwolle nog in de race voor het kampioenschap

|   Laatste wijziging

FC Zwolle heeft vrijdagavond de thuiswedstrijd tegen Stormvogels Telstar gewonnen met 1-0. De overwinning was nodig om in de race te blijven voor het kampioenschap van de Jupiler League. De Zwollenaren hadden de hele wedstrijd een veldoverwicht. Sprankelend was het duel niet. In de 53e minuut was het Albert v.d. Haar die Zwolle door een benutte penalty op voorsprong zette. Dit werd niet meer uit handen gegeven.

Koploper RKC Waalwijk liet in Helmond twee punten liggen. Het speelde 3-3 gelijk tegen Helmond Sport. Andere kanshebber voor de titel Volendam heeft nu hetzelfde aantal punten als RKC, maar nam de koppositie van de Waalwijkers over door met 3-0 van TOP Oss te winnen. FC Zwolle staat op twee punten achterstand van Volendam en RKC Waalwijk. Ook FC Den Bosch (dat won met 0-2 bij Cambuur Leeuwarden) doet nog mee voor de titel. De Brabanders volgen op twee punten achterstand van Zwolle.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

18 gedachten over “FC Zwolle nog in de race voor het kampioenschap”

  1. Volendam heeft 12 uit de laatste 4. Toch moet je winnen. Ben de laatste die zal zeggen dat dat niet gaat lukken. Alle laatste potjes zijn finales.

  2. Lekker hoor zo’n belangrijke wedstrijd as vrijdag en wij zijn er niet bij :'( Zal wel stijf uitverkocht raken vrijdag ;D

    Nou ja dan maar met de bakkus achter de txt in Port Zelande…..

  3. geschreven door Natascha, op 22 maart 2008 om 11:27

    Lekker hoor zo’n belangrijke wedstrijd as vrijdag en wij zijn er niet bij Zal wel stijf uitverkocht raken vrijdag

    Nou ja dan maar met de bakkus achter de txt in Port Zelande…..

    _______________________________________________________

    Ik wist het wel, namaaksupporterssssss ;D ;D 😉 😉

  4. 😀 Nee de sloopbrug zijn we kwijt. Vanmorgen nadat met met DRIE PUNTNEN UIT BERKUM kwamen heeft iemand op zijn clubkaart een kaartje voor mij gehaald.

  5. Ik hoop alleen dat Everse deze wedstrijd nog eens goed nakijkt op de video. Laat hem dan vooral letten op het spel van Jongsma. Daar is de scherpte echt van af. Hij maakt geen akties meer, vecht niet meer voor de bal en geeft passes net effe verkeerd. Dat koppie zit al in Waalwijk!!!
    Vindt het jammer is een goeie speler die nu blijkbaar met een dillema zit. Maak het makkelijk voor hem Jan en stel hem niet meer op. Wordt RKC toch per ongeluk nog kampioen, ipv onze FC, dan kan ie weer meedoen in de play-offs. Wat mij betreft niet eerder.

  6. Amen Natas 8)

    In ieder geval veel plezier daar aan de andere kant van het land. Je wordt vast door deze en gene (zullen er genoeg zijn) op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en jij kunt ons mooi doorgeven wat RKC doet. Wel handig dus….. 😀

Reacties zijn gesloten.