Titelaspiraties FC Zwolle voorbij

|   Laatste wijziging

FC Zwolle lijkt afgehaakt in de race om de titel in de Jupiler League. FC Zwolle verloor vrijdagavond met 2-1 van koploper Volendam en raakte de derde plaats kwijt aan FC Den Bosch, dat HFC Haarlem klopte: 2-0. Alle doelpunten in Zwolle waren van Volendamse makelij. Quasten schoot in de eerste helft in eigen doel, maar Tuyp zette dat met twee treffers recht.


Teleurstelling alom bij FC Zwolle


In een koud en vooral nat FC Zwolle stadion zagen de supporters met lede ogen aan hoe FC Volendam er met de winst vandoor ging


Tuyp heeft zojuist de 1-2 binnen getikt


Feest na afloop bij de ‘palingboeren’

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

11 gedachten over “Titelaspiraties FC Zwolle voorbij”

  1. Niks is onmogelijk in deze reguliere competitie, maar………….
    nu toch maar richten op play-offs.

    Ik zou niet weten wie er kampioen zou moeten worden.

  2. Volledig juiste uitslag. Zwolle miste inzet in strijd.>:( Althans ze maakten die indruk niet bij de toeschouwers. Maar niet getreurt er komen nog een aantal wedstrijden en een play-off.

    NOAR VEUR’N!!!!! En het komt goed!! 😀

  3. heel erg jammer dat ze deze wedstrijd niet hebben kunnen winnen ,en lees dan ook nog eens dat ze moeten gaan bezuinigen van de week in de krant en dat er bepaalde talenten verdwijnen naar elders .Vraag mij af hoe de toekomst er dan weer gaat uitzien moeten ze weer treug naar af en opnieuw opbouwen .Zo komen we nooit een stap verder bij de Fc Zwolle

  4. Toch een catestrofaal verlies hoor! Weg kampioenschap, geen Ajax, Feyenoord, PSV en Twente in het nieuwe stadion en duizenden euri ’s mislopen door in de Jupiler te blijven. Voor de nacompetitie geen kans. Wat enorm jammer zeg!!!

  5. @Frank: Dat van Twente vind niemand jammer hoor 😉 .

    Trouwens, voor dit seizoen is er uitgegaan van een eindpositie bij de eerste zes. Dat gaan ze wel halen denk ik. Het seizoen is dus gewoon geslaagd. En dat met de 12e begroting van de Jupiler league.

  6. wat een wereldtrainer he die Everse; staat met de 20e stad van Nederland op de 4e plek in de jupilerlieg
    Assendorper, wat bedoel je hier eigenlijk mee ?? Of, wat heeft dat met elkaar te maken.

Reacties zijn gesloten.