Inwoners Zwolle jagen op miljoenen in Miljoenenjacht

Foto van auteur

Foto: Ingezonden foto

Zwolle – Vijftig Zwollenaren uit postcodegebied 8012 strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro in tv-show ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’.

Zij wonnen bij de Postcode Loterij een felbegeerde studioplaats in de spelshow die Linda de Mol presenteert. Of de inwoners van Zwolle daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag 29 september vanaf 20.00 uur te zien bij SBS6.

Mees (24) uit Zwolle is één van de gelukkigen die afreist naar de studio in Amsterdam: “Ondanks dat ik het programma en de spelregels niet ken, heb ik er al het vertrouwen in dat ik met een mooi bedrag naar huis ga. Ik hang aan elkaar van geluk! In de liefde natuurlijk, want ik heb een hele leuke vriendin. Maar ook met spelletjes win ik vaak. Eens zette ik drie keer in op het getal 3 en had drie keer prijs . Als ik een koffertje mag kiezen straks, wordt dat er dus zeker één met nummer 3. Als ik een lekker bedrag mee naar huis neem, is het eerste dat gaat gebeuren een reis naar Bali met mijn vriendin. De rest zou ik investeren in een eigen bedrijf. Ik zie wel toekomst in een bedrijf dat zonnepanelen schoonmaakt: dat gebeurt nog heel weinig.”

Het is niet de eerste, niet de tweede maar de derde keer dat Zwolle dit jaar aanwezig is bij Miljoenenjacht. In aflevering twee van dit voorjaar zaten er vijftig inwoners uit postcodegebied 8024 in de studio. En in de vierde aflevering van dat seizoen ging het om vijftig inwoners uit postcodegebied 8032. Hopelijk is het lot de Zwollenaren dit seizoen beter gezind: vorig jaar namen zij helaas geen grote prijzen mee naar huis.

De vijftig inwoners van Zwolle zijn samen met inwoners van negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de 500 aanwezigen maakt kans de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen. Door koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot wel vijf miljoen euro.

De uitzending van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ met daarin de inwoners van Zwolle is zondag 29 september van 20.00-21.30 uur bij SBS6 te zien.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)