FC Zwolle komt kwaliteit tekort tegen De Graafschap

|   Laatste wijziging

Zwolle – FC Zwolle heeft zondagavond, in de belangrijke Play Off wedstrijd tegen eredivisionist De Graafschap, verloren met 1-3.

Na een half uur schoot Tavarjärvi, na een blunder van doelman Boer, eenvoudig raak. Even later schoot dezelfde Tavarjärvi van afstand raak. De 0-2 leek toen al niet meer te overbruggen, maar in de tweede helft was het Van Polen die fraai de 1-2 binnen schoot. Sterk was het spel van FC Zwolle niet. Vele combinaties strandden rond het 16-metergebied van de ‘Superboeren’. In blessuretijd schoot Biseswar nog de 1-3 achter de onfortuinlijke keeper. Coach Everse vond dat zijn team naar behoren heeft gepresteerd, en dat de tegenstander “nu eenmaal verder is”. Een bedenkelijk statement voor een team dat in de eredivisie uitkomt. Donderdagavond speelt FC Zwolle de uitwedstrijd in Doetinchem. Everse geeft Zwolle bij De Graafschap nog 20 % kans op een overwinning. Die wedstrijd wordt bij RTL om 20.00 uur live uitgezonden.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

23 gedachten over “FC Zwolle komt kwaliteit tekort tegen De Graafschap”

  1. Komen duidelijk kwaliteit tekort, maar hebben ook meer wedstrijden moeten spelen….om in de finale te komen, maar ja……0-1 uit is genoeg voor een 3e wedstrijd ! >:(

  2. Sorry admin maar deze zin begrijp ik na herlezing niet

    Een bedenkelijk statement voor een team dat in de eredivisie uitkomt.

    ===========

    De Graafschap, als eredivisionist, is per definitie verder dan eerste divisionist FC Zwolle.

  3. @ admin; tja maar als je alle dooddoeners die coaches in het betaalde voetbal voor de microfoon uitbraken, moet afdoen als

    Een bedenkelijk statement

    kunnen we wel een post of 100 moeiteloos vullen. Bovendien was er aan Jan’s tekst geen woord Spaans bij. Zwolle was een maat te klein (idd ook een dooddoener) maar o zo duidelijk. Niet elke trainer geeft toe (ook al is het nog zo duidelijk) dat zijn ploeg veel minder was.

    Het mooie van dit systeem is echter nog dat ze met de kleinst mogelijke overwinning een 3e wedstrijd afdwingen.

  4. 3-0 is niet genoeg toch van Ge? Het gaat er toch om hoeveel uit doelpunten je gemaakt hebt (net als vorige reeks tegen Den Bosch) want mocht alles gelijk zijn dan krijg je penals om te beslissen waar het duel gespeeld word, toch?

    Ben trouwens bevreesd dat er geen derde wedstrijd komt Dick dus tot volgend seizoen dan maar 😉

    Ik ga nog wel ff naar Doetinchem, dat hebben die gasten verdiend ( over een heel seizoen gezien dan)

  5. Dat zou pas super zijn.
    Eindelijk verlost van die arrogante kwast.

    @ natas
    Donderdag wel zelf drinken meenemen want de supclub en fcz regelen cq verkopen geen frisdrank. (meer dan 1 bus)

  6. De Graafschap – FC Zwolle
    Scheidsrechter: Kevin Blom
    Ass. Scheidsrechter: Roger Geutjes, Berry Simons
    4e Official: Serdar Göz?b?y?k

    RKC Waalwijk – ADO Den Haag
    Scheidsrechter: Bas Nijhuis
    Ass. Scheidsrechter: Coen Droste, Sander van Roekel
    4e Official: Michel Winter

  7. Mooi om in de gaten te houden. Ook mooi om eens wat positiefs over onze scheidsen te horen. Vooral met alle wel/niet schwalbes is fluiten ook donders moeilijk geworden. Met de snelheid erbij op het hoogste niveau. En het feit dat een poging wagen op een schwalbe veel te weinig tot niet met “geel” wordt bestraft. Men was dat toen wel van plan, maar dat plan is zelf een schwalbe gebleken.

    Gestorven in schoonheid.

  8. waarom niet 2 scheidsrechters in het veld,kan de vierde official toch mooi doen.nu zit ie een beetje nutteloos langs de kant de trainers in de gaten te houden en bordje omhoog houden bij wissels en extra tijd.twee zien immers meer dan 1.

  9. Willen ze niet. vind 2 scheidsen niet zo gek, zijn ze volgens mij altijd op tijd op de goede plek en 2 zien meer dan 1. Beiden verantwoordelijk voor 1 speelhelft. Ze hebben oortjes in met de grens. En als er dan ook nog camera’s op de doellijnen komen 😛

Reacties zijn gesloten.