Open Dag honkbalvereniging Blue Hawks

Foto van auteur

Zwolle – De populariteit van honkbal groeit nog altijd in Nederland. Maar dat er ook wordt gehonkbald in Zwolle, is niet bij iedereen bekend. Om die reden hield honk- en softbalvereniging Blue Hawks pinkstermaandag de derde editie van de jaarlijkse Open Dag.


Zoek de honkbal…

Het nationale honkbalteam presteert al jaren zeer goed met onder meer twintig Europese titels. Maar ook Blue Hawks is de afgelopen jaren zeer succesvol. Zo werd het jongste team de afgelopen twee seizoenen kampioen van Noord-Nederland. De afgelopen vier jaar werden door de club vijf kampioenschappen behaald. Honk- en softbalvereniging Blue Hawks timmert dan ook al lange tijd flink aan de weg. Daarbij wil de club ook de inwoners uit Zwolle en omstreken de kans geven kennis te maken met de sport. De Open Dag was daar een goed voorbeeld van.


Dit talent sloeg zeker 8 van de 10 ballen RAAK !

Ge├»nteresseerden kregen de kans om met honkbalballen te gooien of te slaan met een knuppel in een slagkooi. Dit alles onder intensieve begeleiding van spelers uit het eerste honkbalteam van Blue Hawks.

Tijdens de feestelijke Open Dag was er tevens een springkussen aanwezig en kon je genieten van een heerlijke hotdog, een typische lekkernij voor bij honkbal. Wie kennis wil maken met honkbal, softbal en Blue Hawks, kan een kijkje nemen op http://www.bluehawks.nl .

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

6 gedachten over “Open Dag honkbalvereniging Blue Hawks”

Reacties zijn gesloten.