Jonge Zwollenaar voor Jeugdjournaal naar Den Haag

Foto van auteur

Zwolle – Dinsdag 27 mei j.l. heeft de Zwolse Constantijn van der Eijk, 10 jaar oud, een bezoek aan de Tweede Kamer in Den Haag gebracht.

Constantijn heeft al vanaf dat hij vier jaar oud is belangstelling voor politieke zaken. Lange tijd wilde hij zelfs Minister-President worden.
Gisteren heeft Constantijn in het bijzijn van het Jeugdjournaal zijn idool Wouter Bos en kamervoorzitster Gerdi Verbeet geïnterviewd en samen met Lea Bouwmeester van de PvdA geluncht. Verder heeft hij talloze Kamerleden gesproken en de hand geschud. Het Jeugdjournaal zendt het item vanavond (anders morgenavond) uit.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

3 gedachten over “Jonge Zwollenaar voor Jeugdjournaal naar Den Haag”

  1. Leuk! Ik was ook van jongs af aan geinteresseerd in politiek. Maar op latere leeftijd weer vrijsnel gedesillusioneerd door de snakepit van partijpolitieke spelletjes. Maar goed, ik ben weer te negatief 😉 erg leuk voor deze jongen!

  2. Jeetje, pienter ventje. Leuk voor hem dat hij op deze manier de kans krijgt een uitdaging te vinden die bij zijn denkniveau ligt. Laten we wel wezen, dit is vrij uitzonderlijk :).

Reacties zijn gesloten.