Aanhoudingen voor mishandeling

Foto van auteur

Zwolle – Op zaterdagavond 31 mei 2008 kreeg de politie een melding van een vechtpartij op het station. Een 18-jarige man uit Epe was daarbij mishandeld. Twee 17-jarige jongens uit Meppel en Oosterwolde (Fryslân) werden aangehouden.

Dezelfde nacht wilden agenten een man bekeuren voor wildplassen aan de Jufferenwal toen er een vechtpartij uitbrak. Twee mannen sloegen elkaar over en weer en werden hierop aangehouden. Het betrof twee 19-jarige Zwollenaren. Een 18-jarige Zwollenaar zou ook geslagen hebben en werd dus ook aangehouden.

Op zaterdagavond 31 mei kreeg de politie een melding van een vervelende klant bij een horecagelegenheid aan de Voorstraat. Toen de politie ter plaatse kwam, was de man al weer weg. In de Drostenstraat werd een man aangetroffen die aan het signalement voldeed. Toen deze man naar zijn identiteit werd gevraagd, weigerde hij deze af te geven. Hierop werd de man gevorderd om zijn identiteit bekend te maken. Vervolgens liep hij weg. Hierop werd de man vastgepakt door de politieagent maar hij wilde niet meewerken en werkte tegen. Hierop werd hij door meerdere agenten fysiek onder controle gebracht en aangehouden. Tijdens de aanhouding en het overbrengen naar het bureau bleef de man agressief en vervelend.

4 gedachten over “Aanhoudingen voor mishandeling”

Reacties zijn gesloten.