Verkeerscontrole Nieuwleusenerdijk

Foto van auteur

Zwolle – Aan de Nieuwleusenerdijk werd op zaterdag 31 mei een verkeerscontrole gehouden. Er werd gedurende meerdere uren auto’s gecontroleerd en er werd speciaal gelet op auto’s met aanhangwagens.

Er werden 51 proces-verbalen uitgeschreven voor de volgende feiten: 9 x hulpkoppeling niet goed aangebracht, 6 x rijden zonder E achter B, 6 x geen gordel, 5 x niet handsfree bellen, 5 x niet goed aangebrachte losbreekreminrichting, 5 x niet voeren goedgekeurde kentekenplaat op ahw, 3 x niet goed functioneren van verlichting aanhanger, 3 x parkeerovertreding, 2 x overbelading, 2 x niet dragen helm, 1 x verlopen APK en 1 x uitstekende lading.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

11 gedachten over “Verkeerscontrole Nieuwleusenerdijk”

 1. Dat is de zoveelste keer dat ze daar staan, hebben ze geen andere locatie’s waar ze controles houden, nu staan mensen die op de Hessenpoort werken om de paar weken langs de kant van de weg (op het terrein van de rijkswaterstaat)

  Nu op de zaterdag dus speciaal gericht op de mensen die naar de ROVA gaan om vuil te storten, moeten we alles dan maar weer op de straat naast de containers gooien ??

 2. Met boeven vangt men boven……BAH
  Ik zag ze wel staan maar kwam vanaf de andere kant Hessenpoort….

  Vorige week s avonds ook al daar, en ter hoogte van Toerist, met lasertjes….
  De “kas” moet denk ik weer bijgevuld worden !! :'(

 3. Met maar liefst 4 politie auto’s en een motoragent stonden ze daar aanhangertjes te controleren.Er zit wel een heel erg zielig figuur daar op het hoofd bureau die dit uitdenkt.
  Met recht laat ze boeven gaan vangen inplaats van burgetje pesten.Maar boeven vangen kost geld en burgertje pesten levert een hoop centjes op.
  Was de polite vroeger je beste vriend nu is het niet meer dan graaien.Dat er mensen zijn die zich daar voor lenen.

 4. Aan het lijstje te zien helemaal geen overbodige actie!
  Dit zouden ze ergens anders ook kunnen doen (en doen ze ook) en dan krijg je bijna dezelfde score.
  Het zijn de bestuurders zelf die fout bezig zijn. Als je alles op orde hebt kunnen ze je ook niks maken.

 5. Ik ben wel voor dit soort controles. Zet qua verkeersveiligheid veel meer zoden aan de dijk dan te flitsen op wegen waar voor het wegbeeld een te lage maximumsnelheid geldt.

 6. Met maar liefst 4 politie auto’s en een motoragent stonden ze daar aanhangertjes te controleren.Er zit wel een heel erg zielig figuur daar op het hoofd bureau die dit uitdenkt.
  Met recht laat ze boeven gaan vangen inplaats van burgetje pesten.Maar boeven vangen kost geld en burgertje pesten levert een hoop centjes op.
  Was de polite vroeger je beste vriend nu is het niet meer dan graaien.Dat er mensen zijn die zich daar voor lenen.

  Tjalling (en andere zeurpieten): gaat het burgertje ook de schade aan andermans auto vergoeden als er weer eens iets van zo’n slecht beladen aanhangwagen af valt?
  En gaat het burgertje ook een deel betalen van de mensen die hun zaakjes wél op orde hebben?!?
  Nee, want daar zijn die burgertjes te zeikerig voor!

 7. Nou nou nou, maar de pliese kan ook zeuren hoor:

  en 1 x uitstekende lading.

  Zo doe je het nooit goed. Heb je het de lading uitstekend voor elkaar, krijg je nog een prent ;D

 8. Hoorde van het weekend een verhaal van de politie bij Raalte. Gingen brommers op gebreken controleren ten tijde van……examens. Ook al kwam de jongen te laat, de politie moest en zou controleren. Ikvraag me dan echt af wat zo’n agent bezielt, om zo onredelijk te zijn, dat hij zijn controledrift belangrijker acht dan de toekomst van zo’n jongen…. >:(

 9. tja, ik ben ook bekeurd, had een te grote aanhang wagen maja ze hebben wel gelijk, als ik een ongeluk had gekregen had ik mn hele leven kunnen dokken als die ander wat gebeurd, maja het is wel zonde van het geld.

Reacties zijn gesloten.