IntermeZZo organiseert workshop voor vrouwen met kanker: Look Good, Feel Better!

Foto van auteur

Zwolle – Het uiterlijk van mensen met kanker verandert soms door verlies van haren, wenkbrauwen en huidklachten. Dat kan, evenals de diagnose van de ziekte kanker, een ingrijpende ervaring zijn.

Een goed verzorgd uiterlijk geeft vaak meteen een beter gevoel. Nazorgcentrum IntermeZZo organiseert daarom de workshop Look Good, Feel Better op maandag 13 januari 2020 van 10.00 tot 12.00 uur.

Deze workshop is speciaal bedoeld voor vrouwen tijdens of na de behandeling met chemotherapie of radiotherapie. Vrouwen uit Zwolle, Meppel en nadrukkelijk óók uit de regio, kunnen zich aanmelden.

De workshop Look Good, Feel Better wordt geleid door een ervaren schoonheidsspecialiste. De deelnemers krijgen advies over de verzorging van de huid en tips over het goed aanbrengen van make-up.

De vrouwen gaan zelf aan de slag met huidverzorgingsproducten die speciaal voor de workshop zijn geselecteerd. De workshop wordt ervaren als effectief, plezierig en gezellig; even niet bezig met de ziekte, gewoon vrouw-zijn, is vaak de reactie. Na afloop krijgen de deelnemers producten en een instructieboekje mee naar huis om zelf aan de slag te kunnen.

Locatie: Nazorgcentrum IntermeZZo, Dokter van Thienenweg 1A in Zwolle. Gratis parkeren voor de deur.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Aanmelden is nodig via info@intermezzo-zwolle.nl of telefoon 038 – 424 6088.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)