Robert Schraag nieuwe Verenigingsmanager VV Berkum

Foto van auteur

Foto: Ingezonden foto

Zwolle – VV Berkum heeft Robert Schraag aangesteld als Verenigingsmanager VV Berkum. Zijn belangrijkste taken zijn het commercieel exploiteren van de accommodatie, gastvrijheid, versterken van de verbinding tussen bestaande afdelingen van vrijwilligers (bestuursgroepen).

Sportpark de Vegtlust wordt op zaterdagen druk bezocht. Ook tijdens trainingen is de parkeerplaats te klein. Dat betekent niet dat altijd volledig gebruik wordt gemaakt van de faciliteiten. Vanaf januari 2020 stelt de vereniging Robert Schraag aan als Verenigingsmanager. Robert (wonend in Berkum) is een clubman pur sang, bekend als inspirator en mensenmens. Maar ook wel, als het gaat om voetbal, een tikkeltje fanatiek. Al deze eigenschappen maken
dat Robert de ideale man is om zich in ieder geval de komende twee jaar te verbinden aan VV Berkum.

De belangrijkste taken van de Verenigingsmanager zijn het commercieel exploiteren van de velden en de gebouwen. We denken dan aan het verhuren van ruimten maar ook aan het samen met de vrijwilligers van het clubhuis ervoor zorgen dat wij gastvrij onze mensen ontvangen. De aanstaande verbouwing van het clubhuis zal onderdeel uitmaken van zijn takenpakket. Tenslotte zal de Verenigingsmanager de verbinding tussen de afdelingen i.c. bestuursgroepenversterken en moderniseren.

De Verenigingsmanager gaat geen vrijwilligerstaken overnemen. VV Berkum geeft aan dat haar vrijwilligers het kloppend hart van de vereniging zullen blijven.