Rijbewijs ingevorderd en motor in beslag genomen

Foto van auteur

Zwolle – Op de Hasselterweg werd zaterdagmiddag 5 juli een 26-jarige motorfietser uit IJsselmuiden aangehouden voor overschrijding van de maximumsnelheid van 70 km/u.

Met de lasergun werd een snelheid van 174 km/u gemeten. Zijn rijbewijs werd ingevorderd en zijn motor in beslag genomen. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

12 gedachten over “Rijbewijs ingevorderd en motor in beslag genomen”

 1. hoi chris weet niet hoe oud jij bent maar als je nog wat jong bent en een stevige motor bezit en een rijbewijs daarvoor plus dat het op het moment rustieg is op de weg dan heb je de neiging om ff het gas los te draaien .En ga mij nou niet vertellen dat jij alsje in het bezit van een rijbewijs bent de snelheid nooit ruim overschreden hebt.Ik ben een kerel 60 en ga op de snelweg ook wel eens over de toegestane snelheid

 2. Allemaal leuk en aardig Pieter, maar 174 waar je 100 mag?!?

  Ik vond met de auto 230 op de Duitse autosnelweg ERG snel! Dan wil ik niet eens weten wat er mis gaat als je 174 rijdt op een 100 km/uur weg… :'(

 3. @ Pieter: Ik ben zeker geen heilig boontje, en rij ook wel eens te hard op bv. de Marsweg of Middelweg. Maar 104 km/h TE HARD gaat me toch wat te ver. Da’s gewoon roekeloosheid. Als je dan wilt racen, doe dat dan in Duitsland.

 4. Overigens snap ik wel dat mensen op de Hasselterweg te hard rijden, 100km/uur gaat daar prima, en dat doen de meesten ook. Volgens mij bekeurd de politie daar (nog niet) op zulke overtredingen, maar 174km/uur waar je 70 mag is gewoon andere koek.

 5. Het is een vergelijkbaar ongeval Almanzo, nog met veel drank op ook….
  Toen ik vorige week zo’n gek allerlei capriolen zag uithalen die duidelijk veel te veel gezopen had. In korte tijd bijna meerdere auto’s aanreed op de rotonde bij Staphorst. Vervolgens een heel beheerst afslaande stationwagen bijna raakte. Om er vervolgens als een speer vandoor te gaan, met gevaar voor eigen EN ANDER LEVEN! Tegen het verkeer in……Heb zijn kenteken natuurlijk zsm doorgebeld……maar toen heb ik wel even gedacht (dat geef ik toe) iets wat ik hier niet neer ga zetten……

  Bovendien is er jaren geleden eens iets dergelijks gebeurd met een verschrikkelijk aardige jongen bij mij uit het elftal. Deze kon het ook niet meer navertellen.

  Keur jij het gedrag van Haider goed? Daarbij moet je vergeten wat de politieke macht van de man was, wat vind jij ervan?

 6. Voor de objectiviteit: Iedereen die met teveel drank op autorijdt en ook nog eens veel te hard is een gevaar voor zichzelf en een ander. Vind je niet?

Reacties zijn gesloten.