Openstelling nieuwe rotonde Oldeneelallee

Foto van auteur

Zwolle – De nieuwe rotonde in de Oldeneelallee, ter hoogte van de Democratenlaan in Zwolle-Zuid, wordt dinsdagochtend 15 juli a.s. opengesteld. Dit betekent dat de Oldeneelallee vanaf deze dag weer toegankelijk is voor al het verkeer. De tijdelijke doorsteek bij de uitgang van de parkeergarage van het winkelcentrum is vanaf 15 juli weer afgesloten. 

Bij het verlaten van de parkeergarage van winkelcentrum Zwolle-Zuid moet het verkeer vanaf dinsdag rechtsaf slaan. Indien nodig kan via de nieuwe rotonde gekeerd worden om richting de spoorlijn te rijden.

Nieuwe verkeersstructuur

De nieuwe verkeersstructuur voor het vernieuwde winkelcentrum heeft met de bouw van de rotonde al zijn definitieve vorm gekregen. De definitieve verhardingen in de van der Capellenstraat en de Pijmanstraat zullen aan het einde van alle bouwwerkzaamheden in het winkelcentrum aangebracht worden.

Reguliere busroute

De bus rijdt vanaf dinsdag 15 juli ook weer de reguliere route via de Democratenlaan.

4 gedachten over “Openstelling nieuwe rotonde Oldeneelallee”

  1. wat ook zo fijn is dat de omleiding voor het fietspad langs de oldeneelallee zo duidelijk is aangegeven. Al verschillende malen fietsers de weg moeten wijzen

  2. rotonde
    blij dat hij weer open gaat, hoop alleen niet dat het dezelfde situatie word als bij de dobbe, nl een rijstrook voor recht door en een afslag strook, ik zie de problemen al 😉

Reacties zijn gesloten.