Landelijk vervolg voor succesvol Studentaanhuis.nl

Foto van auteur

Zwolle –  Vaak verricht een student een onderzoek voor zijn afstuderen. Maar voor Jarno en Sabine Kwakkel, van Hogeschool Windesheim, verliep hun afstudeeropdracht iets ongebruikelijker. Zij kregen de verantwoordelijkheid om een gehele nieuwe service in Zwolle op te zetten en te introduceren. Onder de naam Studentaanhuis.nl hebben zij er voor gezorgd dat de inwoners van Zwolle, als eerste in Nederland, hulp van ICT-studenten kunnen inroepen voor alle vragen over hun digitale apparaten.

Jarno en Sabine hebben bijna vijf maanden lang keihard gewerkt om deze service neer te zetten. In die periode is er al ruim 600 keer gebruik gemaakt van deze dienst. Dit heeft hun geen windeieren gelegd. Beide kregen maar liefst een 9 voor hun afstuderen en mogen 10 juli aanstaande dan ook met trots hun diploma in ontvangst nemen. “Ik denk dat er maar weinig collega-studenten zijn, die zo in het diepe gegooid zijn als wij”, aldus Jarno Kwakkel. “Het is echt kikken om zo de verantwoordelijkheid te krijgen over een nieuwe dienst, terwijl je nog niet eens afgestudeerd bent. Het is voor mij en ik denk ook voor Sabine, de kroon op onze studie.”

Op de vraag of ze nu bij Studentaanhuis.nl blijven werken antwoorden ze beide: “We hebben wel de mogelijkheid gekregen, maar eerst willen we nog een vervolgstudie doen. Maar we sluiten zeker niet uit dat we in de toekomst terugkeren bij Studenaanhuis.nl.” Sabine voegt daar nog aan toe: “Dan zal het wel een behoorlijk grotere organisatie zijn dan nu. En daar hebben wij maar mooi de basis voor gelegd”, zegt ze met een glimlach op haar gezicht.

De service Studentaanhuis.nl blijft, zonder Jarno en Sabine, gewoon doorgaan in Zwolle en zal haar diensten ook in andere steden verder gaan uitbreiden.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “Landelijk vervolg voor succesvol Studentaanhuis.nl”

  1. Gefeliciteerd Jarno en Sabine! šŸ˜‰

    Ik vind dit echt een super initiatief! Weg met te veel knutselaars die overal computers op zijn kop zetten waarmee de eigenaren vervolgens weer naar de winkel gaan om daar steen en been te klagen!

    En de prijs liegt er niet om! Heel goed betaalbaar!

  2. Heel knap van deze studenten en wens ze dan ook verder heel veel succes en nog van harte gefeliciteerd met het behalen van je certificaat

Reacties zijn gesloten.