De Vogellanden scoort hoog in werkgeversonderzoek

Foto van auteur

Zwolle – De Vogellanden, centrum voor revalidatie te Zwolle, behoort tot de zilveren winnaars in de Beste Werkgevers verkiezing van 2008. De Vogellanden, die onlangs haar tienjarig jubileum vierde, blinkt uit op het onderdeel ‘Collega’s’ en scoort hoog op de categorieën ‘Algemene tevredenheid’ en ‘Werkzaamheden’. De lijst is samengesteld door Effectory en Volkskrant Banen op basis van onderzoek onder 315 organisaties. Meer informatie is te vinden op www.beste-werkgevers.nl.

Het Beste Werkgevers onderzoek is door Effectory en Volkskrant Banen ontwikkeld om een objectief oordeel te kunnen vellen over werkgeverschap in Nederland. Het is de eerste lijst waaraan alle grote organisaties hebben kunnen meedoen, en die is gebaseerd op betrouwbaar onderzoek. In totaal is bij 315 organisaties het onderzoek uitgevoerd. Niet eerder werden er zoveel medewerkers van zoveel organisaties gevraagd naar hun mening over hun werk. Informatie over De Vogellanden is te vinden op www.vogellanden.nl.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

3 gedachten over “De Vogellanden scoort hoog in werkgeversonderzoek”

 1. Is ook een geweldige werkgever voor stagiaires. Onze dochter heeft er afgelopen jaar stage gelopen en dat was geweldig (van beide kanten). Dus ze verdienen alle lof en pluim.

  Vogellanden ga zo door.

  Alles goed in Kenya.

 2. Tis een heel jonge organisatie – ik geloof dat de gemiddelde leeftijd 38jaar is.
  Tis ook een organisatie dat bestaat voor 80% uit vrouwen en het meerendeel van de personeelsleden in deeltijd werkt.
  Maar organisatorisch laat het nogal eens te wensen over. Besluitvaardigheid en personeelsaangelegenheden.
  Maar wel leuk dat ze positief opvallen – het is voor een kwetsbare groep mensen.

Reacties zijn gesloten.