Jongerencentrum Stadshagen in de prijzen

Foto van auteur

Zwolle – Bind | Interactieve communicatie heeft jongerencentrum Stadshagen uitgeroepen tot het project van Samen maken we de Stad dat het meest actief deelnemers heeft geworven. De jongeren van het centrum Level Z ontvangen binnenkort de prijs van 500 euro! De jury was onder de indruk van de lange lijst van acties die de jongeren hebben ondernomen.

Zo hebben zij via diverse bijeenkomsten, nieuwsbrieven, persberichten en vele individuele acties bedrijven zo ver gekregen om hen kennis en vaardigheden bij te brengen. Allemaal met het doel om straks zelfstandig het jongerencentrum te kunnen runnen. Het resultaat: ruim 20 samenwerkingsverbanden met verschillende bedrijven!

De jury vindt dat naast het jongerencentrum, ook het project Podium Cultuurhuis Stadshagen een eervolle vermelding verdient. De projecteigenaren werken er ontzettend hard aan om vanaf september maandelijks muziek aan te kunnen bieden in het Cultuurhuis Stadshagen. Wilt u dit initiatief ondersteunen? Mail dan naar cultuurhuis@samenmakenwedestad.nl.

19 gedachten over “Jongerencentrum Stadshagen in de prijzen”

 1. Inderdaad kleingansei, first things first, zorgen jullie eerst maar dat jullie de 40 jaar ontwikkelingsachterstand inhalen 😀

 2. tieners die zelfstandig een feesje organiseren voor 100 jongeren. Met sponsering, licht en geluid, verkoop van drinken en een logistiek plan.
  DAT NOEM IK GEEN ONTWIKKELINGSACHTERSTAND!

 3. tieners die zelfstandig een feesje organiseren voor 100 jongeren. Met sponsering, licht en geluid, verkoop van drinken en een logistiek plan.
  DAT NOEM IK GEEN ONTWIKKELINGSACHTERSTAND!

  ik niet!

 4. Japser…hadden jullie niet de “Hello you” of zo op de basisschool? Wij hebben in de laatste groep nog wel wat Engels gehad.

  Op zich is Assendorp inderdaad wel redelijk goed voorzien van allerlei voorzieningen….ik fiets er wel eens door als ik van Zuid naar de stad ga 🙂

 5. Het is ondertussen zo’n 18 jaar geleden. We hadden alleen Nederlandse en Duitse TV waar ik woonde. Het kan best dat ik iets Engels heb gehad, maar ik kan het me niet herinneren.

 6. Deze jongeren uit Stadshagen voeren op dit moment een pilot in Zwolle. Het project is zelfs landelijk uniek. Waarom moeten er dan toch van die mierenneukers zijn die het de jongeren misgunnen? Beetje jammer.

 7. geschreven door Japser, op 13 juli 2008 om 05:35

  Het is ondertussen zo’n 18 jaar geleden. We hadden alleen Nederlandse en Duitse TV waar ik woonde. Het kan best dat ik iets Engels heb gehad, maar ik kan het me niet herinneren.

  Of je hebt gewoon niet op zitten letten? 🙂

Reacties zijn gesloten.