Praisedienst tijdens GRASweek

Foto van auteur

Zwolle – De Noorderkerk (Thorbeckegracht) is woensdag 20 augustus podium voor een zingevende praisedienst. Dit onderdeel van de GRASweek beleeft haar hoogtepunt met een optreden van Revolution, onder meer bekend van EO’s Ronduit Praise. De avond is vrij toegankelijk voor geïnteresseerden en begint om 19.30 uur.

Het Platform Christelijke Studentenverenigingen Zwolle organiseert de GRASweek-praisedienst dit jaar voor het eerst. Met Revolution heeft het platform direct een aansprekende praiseband vastgelegd. Revolution presenteerde haar debuutalbum ‘Child of God’ afgelopen mei in Hongarije. Daar speelde zij onder meer in het voorprogramma van de Amerikaanse latin-band Salvador.

De GRASweek is de algemene introductieweek van Zwolle, bedoeld voor alle aankomende eerstejaars studenten van het HBO en WO in Zwolle. GRAS staat voor ‘Gezamenlijk Ruiken Aan Studeren’ en is een gezamenlijk initiatief van de Christelijke Hogeschool Windesheim, de Katholieke Pabo Zwolle, de Gereformeerde Hogeschool, ArtEZ en de gemeente Zwolle. Dit jaar is de vierde editie van de GRASweek van 19 tot en met 23 augustus. De organisatie wordt gedragen door meer dan 170 vrijwilligers.

Inschrijven voor de GRASweek kan via www.grasweek.nl.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

12 gedachten over “Praisedienst tijdens GRASweek”

  1. @Joost DJ Andy Hunter –> wikipedia : Andy Hunter is a British Christian DJ WHAHAHAHAHAHAHAHA . heb je die dan ook al tegenwoordig .. 😮 . Nee helaas, doe dan maar de echte DJ’s die zonder door god gezonden mc’s saamhorigheid creeëren. Je moet toegeven als je een aantal DJ Andy Hunter filmpjes ziet op youtube, je broek daar toch echt wel vanaf zakt tot ver onder de enkels. Bijvoorbeeld deze: http://www.youtube.com/watch?v=wNCQ9LOUjms – MC –> Are you ready to worship jesus… Ieder zijn ding hoor, begrijp mij niet verkeerd, maar je kunt ook overdrijven om je geloof aan mensen op te dringen. What’s next Christian Gospel Gangster Rap.

  2. maar je kunt ook overdrijven om je geloof aan mensen op te dringen. What’s next Christian Gospel Gangster Rap.

    Waarom niet? Laat deze mensen lekker hun gang gaan. Waarom criminaliteit wel opdringen aan mensen door middel van gangster rap? :'(

  3. Ach, als men hier behoefte aan heeft, moeten ze dat toch lekker doen? t Hoeft van mij ook niet, maar goed, ik neem aan dat de mensen die dit wel willen anderen ook in hun waarde laten.

Reacties zijn gesloten.