GL/DG wil snelle opening fietskelder De Spiegel

Foto van auteur

GroenLinks/de Groenen in Zwolle wil dat de fietsenkelder van theater De Spiegel in Zwolle binnen een week open gaat. GroenLinks/de Groenen vindt dat de gemeente dat van het theater moet eisen.

Het theater is al een paar maanden open, maar de fietsenkelder is dat nog niet. Het theater heeft eerder aangegeven dat de trap glad is bij regen. Er waren nog een paar dagen zonder regen nodig om een coating op de trap naar de fietsenkelder aan te brengen. Volgens GroenLinks/De Groenen zijn er genoeg regenloze dagen geweest.
Bron: RTV Oost

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

6 gedachten over “GL/DG wil snelle opening fietskelder De Spiegel”

 1. Nou, wanneer gaan ze wat doen aan de fietsenstalling bij het Maagjesbolwerk.
  Waar??
  Ja die verstopte fietsenstalling naast de ingang bij de Mediamarkt. Naast al die wild geparkeerde fietsen. Trap af naar beneden. Vooral bij nat weer ben je zo beneden.

  Dat is weggegooid geld geweest. Tis niet te vinden, maar ik heb natuurlijk wel altijd plek…:) 🙂

 2. nooit geweten dat het een droge dag moest zijn om te coaten. Je kunt toch ook gewoon alles even afdekken met plastic en dichtsealen … dan is het toch ook droog ?? Ze kunnen tegenwoordig ook schilderen met regen en alles …

  en als het dan nog niet lukt …. dan maak je toch gewoon heel veel ribbels in de vloer ???

  of is dat te simplistisch …

 3. Typisch groenlinks weer, altijd wat te zeuren. Kost een theater veel geld, dan is het meteen groenlinks die weer wat te zeggen heb.
  Ik wou dat ZWOLLE eens wat met rust werd gelaten door de groenen, die mogen van mij wat meer in het bos gaan zitten, zo diep mogelijk, met dat manwijf voorop.
  Ik bedoel de spiegel is een aanwinst voor de stad,mogen wij best trots op zijn.

 4. Cultuurwethouder Emmy Witbraad zal komend weekend -op pumps- de nieuwe fietskelder gaan openen nu er een nieuwe laag op de treden van de trap ligt. Dat vertelde Witbraad tijdens de gemeenteraadsvergadering maandagavond.

Reacties zijn gesloten.