Controle op sluipverkeer

Foto van auteur

5 gedachten over “Controle op sluipverkeer”

 1. is ook grote flauwekul dat je die kanaalweg niet in mag vanaf de marslanden. eerst helemaal naar de ganzepanne rijden en dan weer terug, gekkenwerk

 2. waarom was de boel uberhaupt afgesloten? Vanwege mogelijk sluipverkeer? In dat geval lijkt het me dat de files een gevolg zijn van een foutief beleid omtrent infrastructuur. Wanneer de automobilist de druk wil verspreiden, over andere wegen wordt dit afgestraft. Met andere woorden, automobilisten mogen niet creatief inspelen op de fouten van de gemeente/provincie/rijk. Ik vind sluipverkeer in sommige gevallen de juiste oplossing om de doorstroom te bevorderen.

 3. Totdat je zelf in de brede spits bij een sluiproute woont. Je kinderen die buiten willen spelen worden door de vele auto’s naar binnen gestuurt. En de rustige wijk waarvoor je hebt gekozen is verandert in een alternatieve snelweg….nee erg leuk allemaa! Misschien moeten we de snelweg gebruiken waar deze voor is en de andere wegen waar die voor zijn. Lijkt me geen fouten van de overheid, we kunnen moeilijk overal snelweg aanleggen toch?!

 4. @Mark……helemaal mee eens.

  Het is wat zodra je aan de heilige koe komt van iemand. En laat we eerlijk zijn wat scheelt het nu daadwerkelijk in tijd als je zonodig die sluiproute wilt nemen…..

  Die sluiproute is niet voor niets gesloten, maar zoals ik al zei: persoonlijk belang gaat altijd boven gemeenschappelijk belang en veiligheid. >:(

 5. Blauwvinger… de gesloten verklaring is natuurlijk prima. Kindjes moeten wel op straat kunnen spelen.

  Maar laten we wel wezen: veiligheid is ook gewoon persoonlijk belang 😉 (Veel persoonlijker dan dat wordt het niet.)

Reacties zijn gesloten.