Team Zwolle in tv-programma Knoop in je Zakdoek

Foto van auteur

Zwolle – Een team van mensen met een verstandelijke beperking uit Zwolle neemt deel aan het televisieprogramma Knoop in je Zakdoek. Het team Zwolle gaat de strijd aan met team Schouwen-Duiveland. Het Teleac-programma wordt op 14 december om 17.45 uur op Nederland 2 uitgezonden.

Tijdens de aflevering strijdt het team om de Gouden Knoop Trofee. De verschillende spelonderdelen worden gepresenteerd door teamcaptains Marit van Bohemen en Dolores Leeuwin. Voor het eerst in de geschiedenis van het programma spelen de kandidaten onder meer spellen op de computer. Met elk spel zijn kegels te verdienen, die in een zinderend eindspel worden ingezet.

Mega zakdoek

De start van het programma werd vrijdag 31 oktober ingeluid met een ludieke actie. Een enorme zakdoek met knoop, deel van het decor van het programma, sierde de hele ochtend de Dam in Amsterdam. Deelnemers aan het programma deelden daarbij zakdoeken uit aan voorbijgangers.

Uitzendingen Knoop in je Zakdoek: elke zondag vanaf 16.30 uur bij Teleac op Nederland 2. Zondag 14, 21 en 28 december om 17.45 uur.

 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

4 gedachten over “Team Zwolle in tv-programma Knoop in je Zakdoek”

  1. Over welk team hebben wij het hier? Nu kan ik een hele flauwe grap gaan maken over de gemeente zwolle, maar in deze onthoudt ik mij van zulke laagdrempeligheid.
    Succes voor beide teams, het is en blijft een leuk programma.

Reacties zijn gesloten.