Het weer: Zonnig, bewolkt en droog

Foto van auteur

Brinkhoekweg
Foto: Wouter Steenbergen

Zwolle – Het weer voor de donderdag lijkt veel op het weer wat wij op woensdag hebben gehad. De mix van zon en bewolking zal ook op deze dag aanwezig zijn.

De wind komt uit het noorden en is iets meer aanwezig, hierdoor zal deze voor ietwat verkoeling zorgen. De middagtemperatuur zal rond de 24 graden liggen. De schapen van de foto hoeven niet bang te zijn voor een nat pak, op regen hoeven wij niet te rekenen.

Vrijdag draait de wind in de loop van de dag naar het noordoosten. Het blijft op deze dag bewolkt, droog en ruimte voor de zon. Ook nu wordt het een graad of 24.

Zaterdag draait de wind nog meer en krijgen wij te maken met warmere lucht wat onze kant op komt. Hierdoor schiet het kwik omhoog, naar verwachting wordt het 27 graden. Door de warmte kunnen er zaterdagavond en in de nacht naar zondag onweersbuien ontstaan, deze kunnen in combinatie met een regenbui(tje) voor enige verkoeling zorgen.

Zondag zullen bewolking, zon en mogelijk onweer het met elkaar uitvechten. De wind draait weer en het wordt iets minder warm dan op de zaterdag. Naar verwachting zal het kwik niet verder stijgen dan naar 23 graden.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)