Let’s swing bij COC Zwolle

Foto van auteur

De speciale thema-swingavonden van COC Zwolle worden door veel mensen extra vroeg bezocht. COC Zwolle blijft daarom regelmatig thema-swingavonden organiseren, zoals de 70’s en 80’s-party op zaterdag 20 januari 2007. Een vrolijk lichtpuntje in de anders zo saaie januarimaand.

 

COC Zwolle probeert met deze avonden de trend van laat uitgaan te doorbreken. En dat lukt: de laatste keer, 7 oktober was het tegen 23.00 uur al gezellig druk. Daarom 20 januari hetzelfde recept: de deur gaat om 22.00 open en de DJ’s beginnen dan ook met draaien. Het feest begint dus meteen. Ideaal voor wie wel wil uitgaan maar ook wat aan de zondag wil hebben.

De DJ’s kiezen de beste muziek uit de ‘oude doos’ uit. Dit keer gaat dit van Grease tot Doe Maar. Van de jaren ’70-disco tot de eerste Top 40-house van de jaren ’80. Zoals iedere zaterdag is de toegang voor COC-leden gratis. Niet-leden betalen twee euro. Maar vroege vogels hebben voordeel: tot 23.00 uur is de toegang gratis!

COC Zwolle
COC Zwolle is de regionale vereniging voor integratie van homoseksualiteit, met een eigen café en vele activiteiten, ook op het gebied van hulp en voorlichting. De vereniging bestaat dit jaar 31 jaar. Alle informatie over activiteiten in COC Zwolle en openingstijden van het café is te vinden op www.coczwolle.nl.