Biba-boerderij show op Stadionplein tijdens opening

Foto van auteur

Zwolle – Naast de ATB toertocht is er vanaf 11.00 uur alles te doen op het Stadionplein tijdens de opening van het Stadioncomplex. De dag is het best te omschrijven als een gezellig familie evenement. Op het podium zijn gedurende de dag allerlei optredens voor jong en oud, onder andere de Biba-boerderij show, DJ Bee (Jetix), Maaike Jansen, onze regionale X-factor trots, en verschillende demonstraties.

 

biba.jpg

Op het grote terras is goed te zien wat er allemaal gebeurd en is het natuurlijk mogelijk om de kinderen in de gaten te houden. Rondom het podium is plaats ingeruimd voor verschillende activiteiten. Op het tijdelijke Cruijf Court wordt de gehele dag gevoetbald. Onder begeleiding van bekende voetballers kunnen kinderen en volwassenen een balletje trappen. Naast het voetbalveld staat een andere vorm van voetbal: het Jupiler Tafelvoetbaltoernooi. Hier zijn schitterende prijzen te winnen. Een speciale plek is ingeruimd voor de Supercars. Laat je verrassen door glimmende bolides en brullende motoren.

Om de omgeving van het Stadioncomplex te leren kennen is een GPS tocht uitgezet. Op basis van coördinaten en met behulp van een GPS apparaat moeten opdrachten vervuld worden. 

Voor de kinderen is er vooral veel te springen. Op het terrein staan op verschillende plaatsen springkussens in alle vormen en maten. De echte durfals leven zich uit op de Trampoline Adventure.

Dit is een greep uit de activiteiten, er is nog veel meer te doen!

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

10 gedachten over “Biba-boerderij show op Stadionplein tijdens opening”

 1. @zwolleeder, de core business zijn de speelgoed winkel, de fietsenzaak, de sportzaak, het fitnes center en het hotel en flash waren deze partijen geen huurder geworden dan was inderdaad het slopen van de oude oosterenk niet nodig geweest, maar door deze huurders is het wel mogelijk geworden zoals het er nu staat, al vind je het mooi of lelijk, dat is ieder voor zich.

  FC Zwolle is dus ook gewoon een van de huurders van dit nieuwe complex, dus sorry het gaat nu om het complete complex dus fc is een onderdeel en niet de hoofd act van deze opendag. Open dagen van de fc zijn er voor een goede voetbal pot dus als je die wilt neem dan contact op met FC Zwolle.

 2. @Ben, ik heb mijn clubcard nog niet eens binnen terwijl het seizoen al begonnen is.
  Als ze dat nog niet kunnen regelen zie ik het voor de rest ook somber in.
  Iwan Redan komt niet, zelfs niet op amateurbasis want geen geld!?
  Vreemd want het nieuwe stadion aka van Vliet bunker zou de club financieel naar een hoger plan tillen.
  Het stadion is gewoon een molensteen om de nek van de club en nog godsgruwelijk lelijk ook.>:(

 3. @Zwolleeder, dan moet je je maar vervoegen bij de FC tijdens kantoor tijden of telefonisch maar daar heeft deze opendag niets maar dan ook helemaal niets mee te maken.
  😉

 4. @Zwolleeder

  Uit het gebrek aan financiële slagkracht op de spelersmarkt blijkt het echec van het nieuwe stadion als middel voor het toekomstperspectief van FC Zwolle.

  Dat is echter niet verwonderlijk aangezien het geen ‘stadionontwikkeling’ in klassieke zin betrof, maar de ontwikkeling van een commercieel multifunctioneel complex.

  Daarmee is het financiële doel van de belangrijkste belanghebbenden (IPMMC en wat Zwolse bouwbedrijven excl. Flash Casino’s) bereikt.

  Voetballiefhebbers hebben niets te zoeken op zo’n gezellig familie-event. Op wedstrijddagen overigens ook niet 😉 Als er binnenkort hoofdklassers kunnen promoveren naar de Jupiler League is de club ten dode opgeschreven en kan Jan Regterschot alsnog een mooie kantoortuin van het speelveld maken.

  De feestelijke opening van het totale complex staat in schril contrast met de sombere toekomstperspectief van het betaald voetbal in Zwolle.

  Ik ben trouwens benieuwd hoeveel bedrijven in het complex hun drempelwaarde halen en wat de reikwijdte is. Gaan we wel samen naar de leegverkoop 😉

 5. @Zwolleeder

  Trouwens afgelopen vrijdagavond is op vak 13 de interessante optie besproken om het geld van de seizoenkaarten vanaf volgend seizoen aan te wenden voor 1x in de 2 weken, wokken i.p.v. 1x in de 2 weken mokken. 😉

Reacties zijn gesloten.