Nieuw seizoen Open Podium Eureka

Foto van auteur

Zwolle – Hoewel de organisatoren, deelnemers en leden zelfs tijdens de zomer hebben doorgetrokken, breekt er met de herfst een nieuw seizoen van Eureka’s Open Podium aan. Op maandag 28 september, vanaf acht uur, is de aftrap van een frisse serie cultuuravonden.

In de sfeervolle bovenzaal van de Sociaal-culturele vereniging is het iedere vierde maandag van de maand vaste prik; een bonte verzameling podiumkunstenaars deelt dan haar kunsten  met liefhebbers en elkaar. Dichters, verhalenvertellers, singer/songwriters, bandjes, stand-up comedians en columnisten volgen elkaar in fijn tempo op.

Het programma voor de 28ste september is veelbelovend. Tim Pardijs zal het spits afbijten met het voordragen van poëzie. Aansluitend spelen de Zwolse band Take aWay (Indierock) en Grapefruit Zoo (Garage) uit Meppel. Het nieuw geformeerde Flamengo-quintet Palé, met onder andere Roy Kuschel staat ook al op de rol. Om over de exotische zangeres Maya Sari, de nieuwste liedjes van Dina Popma en de 8 bit show van Last Action Hero nog maar te zwijgen. 

Het open podium is gratis toegankelijk voor leden. Ben je nog geen lid, dan kan je op de avond zelf een proeflidmaatschap of jaarlidmaatschap (€2,50/€15,-) nemen. Eureka is te vinden aan het Assendorperplein 9. Zelf eens deelnemen aan het Open Podium? Openpodium@eureka-zwolle.nl.