Zaterdagnachtkoorts met “dokter” Hans Stroeve

Foto van auteur

Zwolle – Het heeft even geduurd maar zaterdag 3 oktober is het eindelijk weer zover. DJ Hans Stroeve draait dan tijdens een nieuwe editie van Zaterdagnachtkoorts in poppodium Hedon te Zwolle.

zaterdagnachtkoorts001_470.jpg

Mexicaanse griep of niet, Hedon gaat gewoon weer op jacht naar slachtoffers van de Koorts. Een nieuwe Zaterdagnachtkoorts staat er weer aan te komen en wel op 3 oktober. Bewegen is een pré voor een goede gezondheid en laat dat nou net het ultieme doel zijn voor ‘dokter’ DJ Hans Stroeve. Met swingende dansclassics, knallende all-time superhits en een flinke variatie aan dampende platen zorgt hij voor het juiste medicijn tegen de dagelijkse sleur. De bijwerkingen zijn herkenbaar als een vorm van euforie met een gegarandeerde dosis spierpijn tot resultaat. Inenten is volstrekt zinloos, eenmaal besmet is herhaling onvermijdelijk. 

Vaccinatievoordeel:

Bestel je kaarten online via deze site en ontvang € 2,50 korting per ticket. Daarnaast kan je met je E-Ticket gewoon doorlopen aan de deur en hoef je dus niet meer in de rij te staan bij de kassa. De gebruikelijke service,- en garderobekosten vallen onder de ziektekostendekking en vervallen daardoor.

ZATERDAGNACHTKOORTS

Locatie                        : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer                      : Zaterdag 3 oktober
Open                           : 21:00 uur
Aanvang                      : 21:00 uur
Entree                         : € 10,00 (online: € 7,50) 

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl, Plato of VVV te Zwolle en indien niet uitverkocht op de avond zelf aan de kassa van Hedon.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)