Het weer: bewolkt

Zwolle – Vrijdag krijgen we nog een bewolkte en regenachtige dag voorgeschoteld, de zon zullen we niet of nauwelijks te zien krijgen. De temperatuur blijft met ongeveer 6 graden aan de zachte kant. De wind blijft het het zuidoosten waaien en kan vooral in het noorden even stevig aantrekken.

04-02-2010_weerfoto__diezerkade_.jpg
Diezerkade

Zaterdag zal de zon zich af en toe laten zien, verder is er vrij veel bewolking aanwezig. Het noordoosten van het land moet in de loop van de dag rekening houden met lichte neerslag. De temperatuur loopt in het zuiden op tot ongeveer 7 graden, terwijl het kwik in het noorden blijft steken bij ongeveer 3 graden.

Zondag spreidt de bewolking zich over het hele land uit, maar de neerslag blijft in het noorden van het land steken. Qua temperatuur zien we weinig verandering ten opzichte van zaterdag. De wind is zwak en valt in het binnenland helemaal weg.

Na het weekend lijkt de winter weer terrein te winnen. Vanuit het noorden trekt koude lucht het land binnen. De neerslag krijgt een winters uiterlijk en de temperatuur daalt richting het vriespunt. Ook op lange termijn zien we dat de winter nog lang niet van plan is te vertrekken.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

3 gedachten over “Het weer: bewolkt”

Reacties zijn gesloten.