FC Zwolle verliest in Leeuwarden

|   Laatste wijziging

Leeuwarden – FC Zwolle heeft vrijdagavond de uitwedstrijd tegen Cambuur Leeuwarden verloren. De uitslag werd 3-0 voor de Friezen.

Op slag van rust bracht Cecilio Lopes een positief resultaat van zijn eigen ploeg in gevaar. De aanvaller van FC Zwolle ging na een duel op Leon Hese staan en kreeg van scheidsrechter Ruud Bossen een rode kaart. SC Cambuur had een kwartier nog om de numerieke meerderheid in de score tot uitdrukking te brengen. Een doelpunt van Van der Heide kreeg navolging in de slotfase van Diaz en De Visscher. De Friezen passeerden FC Zwolle op de ranglijst.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

26 gedachten over “FC Zwolle verliest in Leeuwarden”

  1. T’ ja, het zij zo, we kunnen wel treuren, maar maandag moeten we weer aan de bak. Laten we met z’n allen naar voren kijken (maandag en zondag over een week) en daar 6 punten uithalen.
    Natas tot maandag.

  2. Lopes lijkt gefrustreerd vanwege zijn ondermaatse spel van het hele seizoen . Beliczky scoort daarintegen iedere oefenwedstrijd en krijgt maar geen kans in het eerste , mischien is nu de tijd aangebroken hem eens voor de leeuwen te gooien , slechter dan Lopes kan het toch niet zijn .

  3. Bericht door Ramon, op 5 maart 2010 om 23:42
    Lopes lijkt gefrustreerd vanwege zijn ondermaatse spel van het hele seizoen . Beliczky scoort daarintegen iedere oefenwedstrijd en krijgt maar geen kans in het eerste , mischien is nu de tijd aangebroken hem eens voor de leeuwen te gooien , slechter dan Lopes kan het toch niet zijn

    Ook zo’n beperkte blik op het voetbal. Lopes is een van de beste spitsen. Echter krijgt hij bijna nooit een fatsoenlijke voorzet. Op het momnet dat de buitenspelers een bal krijgen staat Lopes vrij. Maar de buitenspelers moeten blijkbaar eerst een actie maken richting het doel. Weer een gemiste kans.

  4. Als Lopes alleen maar scoort als ie wordt bediend vanaf de zijkanten is hij toch eigenlijk maar een hele beperkte spits en zeker niet één van de beste .
    Een goede spits kan zelf kansen creeren maar dat zie ik hem niet doen .

  5. Hey Edwin, je blijft erbij he dat Lopes zo’n prima spits is en dat hij een andere taak heeft als spits dan scoren(??). Steeds vertel je iedereen die kritiek op Lopes heeft dat hij of zij geen kijk op voetbal heeft. Nu mag je mij nog eens proberen uit te leggen wat dan gisteren zijn taak was want ondertussen begrijp ik er niets meer van. Het enige wat ik zie is een jammerlijk falende spits.

  6. Hele goede vraag, mensen gaan vaak makkelijk uit van de door de trainer gevolgdetacktiek/taakverdeling. Maar is dat wel zo:

    Nu mag je mij nog eens proberen uit te leggen wat dan gisteren zijn taak was

    .

  7. [Bericht door Zwollenaar is back, op 6 maart 2010 om 17:51
    Hey Edwin, je blijft erbij he dat Lopes zo’n prima spits is en dat hij een andere taak heeft als spits dan scoren(??). Steeds vertel je iedereen die kritiek op Lopes heeft dat hij of zij geen kijk op voetbal heeft. Nu mag je mij nog eens proberen uit te leggen wat dan gisteren zijn taak was want ondertussen begrijp ik er niets meer van. Het enige wat ik zie is een jammerlijk falende spits.

    /quote]
    Ik wilde laatst met jouw de discussie aangaan, toen wilde je niet.

  8. Bericht door Zwollenaar is back, op 11 februari 2010 om 18:53
    Edwin, wil je nu met mij een discussie aangaan over Lopez? Zoals ik al zei zie ik mezelf niet als de voetbal kenner bij uitstek, dus technisch gezien wil ik niet te hard oordelen over Lopez of zijn functie binnen het team.

  9. Heb ik hier iets gemist? Vanwaar de censuur door admin? In ieder geval geeft Edwin nog nergens een bevredigend antwoord.

  10. Bericht door Zwollenaar is back, op 7 maart 2010 om 14:15
    Heb ik hier iets gemist? Vanwaar de censuur door admin? In ieder geval geeft Edwin nog nergens een bevredigend antwoord.

    Volgens mij hoef ik jou GEEN antwoord te geven.
    Toen niet dus NU OOK NIET!

  11. Alsof jou tijd zo kostbaar is, arrogant typetje die Edwin!

    ==============

    Niet op de man spelen heren!
    Bericht is de wedstrijd Cambuur-FC Zwolle.
    Is er geen discussie mogelijk, dan even tot 10 tellen, en weer verder.

  12. Altijd leuk die discussies, maar volgens mij wordt de opstelling toch echt door het trainers trio gemaakt en niet door lezers van dit weblog of andere supporters. Wat mij wel opvalt, is dat meniggeen bij (iets) tegenvallende resultaten, snel op de man spelen zonder rekening te houden met het totale gebeuren. Vorige week speelde Dennis misschien niet zijn gelukkigste wedstrijd, hij werd geheel afgebrand. Aan het begin van de competitie werd namelijk Bakatti, door aardig wat supporters (????) verguisd en nu, door die zelfde supporters (???) verkozen boven Dennis. Het kan verkeren.
    Op meerdere logs zie ik een anti Lopes houding die m.i. nergens op slaan. Met alleen maar puur negatieve reacties komen we geen steek verder. Probeer ook eens op zoek te gaan naar positieve elementen en maak dan een totaal beeld.
    Blij dat er trainers zijn die de opstelling maken.;)

  13. Uiteraard hebben de heren Langeler, Boekweg en Stam totaal geen kijk op voetbal door constant Lopes op te stellen. 😉

Reacties zijn gesloten.