Schoenenboom Park Weezenlanden

Zwolle – In Park Weezenlanden, vlakbij de skatebaan aan de wethouder Alferinkweg, staat een bijzondere boom. Een boom waaraan schoenen lijken te groeien.

08-03-2010_boomschoenen_park_wezenlanden_3.jpg

De afgelopen tijd worden er steeds meer schoenen in de boom gehangen waardoor het intussen al aardig gevuld is. De schoenenboom werd begin 2007 voor het eerst opgemerkt, maar tot de dag van vandaag weet niemand precies te melden wat het doel van deze actie is.

08-03-2010_boomschoenen_park_wezenlanden_1.jpg

08-03-2010_boomschoenen_park_wezenlanden_2.jpg

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

18 gedachten over “Schoenenboom Park Weezenlanden”

  1. Grappig. Ik zag gisteren iemand richting het park lopen met 1 schoen en ik dacht “wat moet hij nou met 1 schoen?” en hij hield hem ook nog los in zijn hand ipv in een tasje ;D

  2. Hier vind ik dus weer niks grappigs aan… Dat zijn waarschijnlijk wel schoenen van kinderen die nu bezorgde ouders hebben die niet weten waar zij het geld vandaan moeten halen om nieuwe schoenen voor hun kind te kopen…. Hier in Stadshagen zie ik ook schoenen in bomen hangen, vlakbij de gymzalen…
    Op onze school worden overal in de school kleren gevonden (ook schoenen dus) van leerlingen die niet zoeken naar waar hun kleding gebleven is. Dat vind ik erg triest. Helaas ‘snappen’ kinderen dit niet, maar de ouders kunnen er erg mee in hun maag zitten.

  3. je weet er niet alles van marrianne dus dan kun je beter niet oordelen!
    Dit zijn versleten schoenen van skaters! En aangezien deze boys nogal vaak wisselen van schoenen ivm snelle slijtage hangt deze boom aardig vol inderdaad. Het is een soort traditie geworden maar je gooit niet je schoenen weg om vervolgens op blote voeten naar huis te gaan.

    Gelukkig is de “boardfather” dicht bij;)

  4. Die skaters die flikkeren gewoon alles van zich af. Er staan blikvangers, afvalbakken etc. ’t is goed dat de Rova elke morgen langs komt, anders zou die skatebaan één grote bende zijn. (idee!!!)
    En als je schoenen versleten zijn, dan gooi je ze toch gewoon van je af!

  5. Geen vandalisme,, je kunt het wel zwerfvuil noemen.
    Maar het is een traditie van skaters en skateboarders. Wanneer hun schoenen kapot gaan tijdens het skaten, of het skateboard breekt doormidden, dan hangen ze die in de boom. Ik heb er geen last van en vind het wel grappig.:)

  6. Vind het eigenlijk ook wel grappig…. Is hier dan serieus iemand die daar last van zou hebben?

    Als een kunstenaar het zou hebben gedaan dan is het ineens leuk en grappig maar nu… nu is het een schande….

  7. Onlangs bij floortje dessing op reis een boom gezien waar je wat aan mag hangen omdat je er geweest bent.
    Ik noem dit de ”souvenirboom van de skaters”.
    😀

  8. Hier vind ik dus weer niks grappigs aan…

    En als je schoenen versleten zijn, dan gooi je ze toch gewoon van je af!

    Wat een vreselijke zuurpruimen. Echt ongelofelijk dat je dit serieus kunt menen.

  9. Ik word hier blij van. En als ik dan ook nog lees dat er zuurpuimen zijn die daar allerlei moralistische opmerkingen over hebben… Haha dan heb ik nog meer lol!

  10. Ach, die boom staat er al enige tijd met die schoenen erin, vind het wel een grappig gezicht. Ben het wel eens met diegenen die vinden dat het er vaak een klerezooi is. Laat het maar eens een week liggen.
    Denk dat ze niet eens meer kunnen skaten.

Reacties zijn gesloten.