Installatie nieuwe raadsleden gemeente Zwolle

Zwolle – Donderdagavond vond in de raadszaal van het stadhuis van Zwolle de installatie plaats van alle 39 raadsleden voor de komende raadsperiode 2010-2014. Daarbij werden de nieuwe raadsleden een welkom geheten.

img_2290_copy.jpg
De nieuwe raad

Nieuwe gezichten in de Zwolse raad zijn: Jan Slijkhuis, Yousef Ben Ali Alhaq (PvdA), Lambert de Wolf, Ems Post-Van Zon, Hans Wijnen (VVD), Martijn Sikkens (CDA), Roelof Hoving, Michiel van Willigen (CU), Bert Docter (GL), Gerda Land, Cemal Yildirim (Swollwacht), Hans de Vries, Jan Brink, Sonja Paauw (D66) en Frank Futselaar (SP). Sonja Paauw is de enige die met voorkeursstemmen in de raad gekozen werd. De huidige wethouders van het CDA Dannenberg en Kastelein nemen (voorlopig) plaats in de nieuwe raad. Beoogd wethouder voor de PvdA Vedelaar doet dat ook. Niet in de raad zitten de huidige wethouders Piek en Kenkhuis. De wethouders Knol en Cnossen nemen afscheid.

img_2310_copy.jpg
Sonja Paauw (D66) kwam met voorkeursstemmen in de raad

img_2249_copy.jpg
Maaike van Amstel (griffie) feliciteert Frankwin Mussche (PvdA)…

img_2254_copy.jpg
Wethouder Hennie Kenkhuis feliciteert Dite Husselman (CDA)…

img_2175_copy.jpg 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

16 gedachten over “Installatie nieuwe raadsleden gemeente Zwolle”

  1. Goed dat er ook eens een amtenaar in beeld komt. Hoorde gister van de vakbonden iets wenkbrauwenfronsends over verhoging politieke-bestuurderssalarissen. Terwijl ambtenaren niet eens prijscompensatie krijgen.

  2. @Dick. Op welke actiefoto komt de ambtenaar in beeld, en hoe kunnen wij hem/haar herkennen?

    En in het jargon is het volgens mij geen verhoging, maar wordt het aangepast…

    IK denk dat er de komende jaren van loonsverhoging geen sprake zal zijn; slechts lastenverzwaring valt ons ten deel. Dus, inderdaad, als er sprake zou zijn van aanpassing van bestuurderssalarissen, dan zijn wat mij betreft ook de rapen gaar.

  3. @ Drama; Volgens mij vinden ze profilering dmv gekunselde foto’s niet belangrijk. Als je toch een actiefoto wilt maken ben je altijd welkom natuurlijk….meer dan welkom. Neem ik je wel ff mee naar wat fotogenieke plekjes.

    Mijn interview met sectorhoofd die in Uruzgan was is ook net klaar. Een afdruk straks, opgeleukt met foto’s telt dat ook als een actiefoto? Misschien met wat fantasie en het is wel de makkelijkste weg…..daar ben jij toch ook niet tegen?

  4. Niet alleen politieke-bestuurderssalarissen ZIJN al aangepast. Ook de salarissen van de …….rijksambtenaren. Er was volgens mij tenminste een akkoord.

    Ach, werkt natuurlijk allemaal zo hypocriet als de kl*ten. Je moest eens weten wat mensen meekrijgen als hun bedrijf failliet gaat bijvoorbeeld. De mensen die erg moeilijk of niet een nieuwe baan vinden is het meer dan gegund. Maar zij die zomaar in een nieuwe baan kunnen jumpen?

    Ook zijn salarissen (bij oa die Ajax man van net) in het bedrijfsleven behoorlijk doorgestegen! Vooral bij bedrijven waar het goed gaat. Die cijfers zijn allemaal bekend. Wil ze nog eens bestuderen.

    Ons zijn gewoon beloften gedaan: prijscompensatie en zoveel mogelijk werk garanderen. Werknemers hebben vanalles geprobeerd ook een 36 urige werkweer (tijd voor geld)….alles afgewezen. Ze komen zelfs met verslechteringen…..jatjajatja

  5. @Dick ; ook al zien we het verschillend ; beide (loonsverhoging en/of prijscompensatie) kunnen we de komende jaren op ons buik schrijven.:(

  6. De laatste foto, wethouder en gemeentesecretaris onderuitgezakt,hoop niet dat dit de tendens wordt.Oenze krijgt zelfs een buikje ondanks zijn tennis aktiviteiten.

  7. Oh ja, natuurlijk ook een ambtenaar. Wel belangrijk achter de schermen, begreep ik. Ach ja, de meeste ambtenaren zijn bescheiden he…..en onmisbaar voor bestuur en politiek 8)

    Oenze zal ook al wel 25 jaar bij de zaak zitten.

  8. Leuk he die fotos iedereen feliciteerd iedereen ,iedereen heeft gewonnen of viert feest dat ze weinig vrloren hebben.Ik kan niet tegen verlies dus zou ik nooit kunnen juichen na een nederlaag.

  9. 😉 Net ook heerlijk gelunched met een setje zeer bescheiden ambtenaren. Wichert, ik kom in het Alg Log nog ff terug op iets Westenholtens wat ik net pas gelezen heb 😉

    Ontopic…leuk meisje die Sonja. Met parelketting.

  10. Ah, dat vind ik flauw Japser….geef ik 2 opties:
    – leuk meisje
    – parelkettingen

    Gaat jouw 3e optie er met de eer vandoor: Eerste vrouw op de lijst.

    >:(

Reacties zijn gesloten.