Godfather van de Balkan rage in Hedon

Foto van auteur

Helemaal vanuit New York komt het bonte gezelschap Balkan Beat Box zaterdag 10 maart naar Zwolle. De groep is eigenhandig verantwoordelijk voor de enorme rage die momenteel gaande is. Elke stad heeft inmiddels wel eens een avond gehad waar de muzikale invloeden uit de Balkan de hoofdtoon voerde en Zwolle is nu aan de beurt. Dat Hedon het meteen goed aanpakt moge duidelijk zijn, met de Balkan Beat Box hebben we meteen de nummer één uit het genre binnengehaald voor een spectaculaire liveshow van maar liefst drie uur.

Balkan is hip! Je kan er niet meer omheen. In Hedon staat vanavond de godfather van de Balkan rage: Balkan Beat Box. Tien muzikanten, afkomstig uit Bulgarije, Marrokko, Spanje, Israël en Palestina. Begonnen in de New Yorkse underground scene en veroveren nu de wereld. Een explosieve mix van zigeunermuziek, Balkan en Klezmer met energieke blazers, elektronische beats, hiphopritmes en vette gitaren. En ook frontmannen Ori Kaplan (ex-Gogol Bordello, Firewater) en Tamir Muskat (Firewater) zijn niet de minsten. Hun drie uur durende show kent een hoog tempo, is verrassend en stimuleert tot dansen. Wie erbij wil horen in 2007 moet zeker vanavond langs komen.

Kaarten zijn verkrijgbaar via VVV en Plato te Zwolle, via www.hedon-zwolle.nl en ’s avonds aan de deur. Deuren gaan open om <?XML:NAMESPACE PREFIX = X?XML /><X?XML:NAMESPACE prefix=”st1″ ns=”urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags”></X?XML:NAMESPACE><?XML:NAMESPACE PREFIX = ST1 />20:30 uur en het optreden van Balkan Beat Box begint om 21:00 uur. Een kaartje kost €15,00 (excl. €1,00 servicekosten) .

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Godfather van de Balkan rage in Hedon”

Reacties zijn gesloten.