Outdoor sportochtend voor ondernemers

Zwolle – Twinfit, een initiatief van TwinsAllround, organiseert op vrijdag 14 januari een open dag bij Hippisch Centrum de Haerst. Ondernemers en managers kunnen tijdens deze ochtend kennismaken met de nieuwe netwerkgroepen van ‘De Sportieve Ondernemer’, waarbij sportiviteit en netwerken het doel zijn.

de_sportieve_ondernemer.jpg

Twinfit is een sportproject initiatief van projectbureau TwinsAllround uit Zwolle. Aan de basis van Twinfit staan Rianne en Nanja Schorel. De Sportieve Ondernemer is de zakelijke netwerkorganisatie waarbij ondernemers uit verschillende branches samen periodiek sporten. Doordat ondernemers uit de regio elkaar regelmatig ontmoeten en met elkaar sporten ontstaan sterke persoonlijke / zakelijke relaties van belang voor uitbreiding van het netwerk maar ook het aangaan van samenwerkingsverbanden. En samen sporten en even ontspannen midden in alle dagelijkse drukte is ook gewoon leuk!

Op vrijdag 14 januari uur houdt Twinfit een open dag bij Hippische Centrum De Haerst. Om kennis te maken met de  Sportieve ondernemer netwerkgroep Bootcamp en Netwerkgroep Hippische Sport. Om 07.30 uur start de Open Dag met een sportactiviteit en afsluitend is er een ontbijt.

Meer informatie
Wilt u zich opgeven voor de open dag op vrijdagochtend 14 januari mail info@twinfit.nl
Voor meer informatie over De Sportieve Ondernemer kunt u kijken op www.twinfit.nl

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

4 gedachten over “Outdoor sportochtend voor ondernemers”

Reacties zijn gesloten.