FC Zwolle fit aan de start in derby tegen GA Eagles

Zwolle – Voor de IJsselderby tegen rivaal GA Eagles kan trainer Art Langeler zondagmiddag beschikken over een fitte selectie. Aanvoerder Albert van der Haar en Said Bakkati kampten de afgelopen duels met blessures, en zijn in principe klaar om te spelen. Bakkati zal in de basis starten. Van der Haar niet. Joey van den Berg is na een schorsing ook weer beschikbaar om te spelen. FC Zwolle won de vorige derby eerder dit voetbalseizoen met 1-3.

De afgelopen weken werd er door FC Zwolle en de supporters er alles aan gedaan om zoveel mogelijk publiek op de tribunes te krijgen. Op zaterdagen verkochten Arne Slot, Bram van Polen en Albert van der Haar tickets aan de kassa. De jeugd van Young United FC Zwolle maakten afgelopen donderdag banderies voor de kraker van het jaar. FC Zwolle staat er in de Jupiler League goed voor en is al maanden koploper, maar kan winst tegen GA Eagles goed gebruiken om zich definitief als kampioenskandidaat te laten noteren. De naaste belagers, RKC Waalwijk en FC Volendam, lieten afgelopen vrijdag punten liggen. Het duel tussen de twee kemphanen begint zondag om 12.30 uur en is live te zien en te horen op RTV Oost.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

33 gedachten over “FC Zwolle fit aan de start in derby tegen GA Eagles”

  1. Hoop dat ZOO, of radio enterprise, zeker nu het steeds spannender wordt, er weer een liveverslag komt van de uitwedstrijden.

    Zou mooie klantenbinder voor ZOO zijn, maar of ze daar ook het geld voor hebben?

  2. Ja het nivo van de liederen is bedroevend. Vind het met het stadion wel meevallen. Zeker nu ze wat aan die grijze muren aan het oden zijn. Het gerucht gaat dat bij promotie (een deel van) de tribune”s doorgetrokken worden naar het veld.
    Tich is het qua accomedatie 1 van de mooisten in de jupiler league.

  3. Wat een k u t interviewer van tv oost, alleen maar of t wel of geen pengel is en geen woord over de ten onrechte afgekeurde goal van Schreurs >:(

Reacties zijn gesloten.