FC Zwolle viert 100-jarig bestaan

Foto van auteur

Zwolle – Zaterdag was het feest op het stadioncomplex bij FC Zwolle. De plaatselijke voetbaltrots vierde het 100-jarig bestaan met de kids en al haar supporters op feestelijke wijze met spel en muziek.

eeuwfeest_fcz-230.jpg

De middag was voor de kinderen. Met een groots Kidsfeest was er voor de jonge supporters van alles te beleven in het stadion (Lees verder). Het avondfeest begon met een line-up van artiesten met een Zwols hart. Van Nederlandstalig tot top 40 en van Hip Hop naar House, aan alle supporters was gedacht. Zo passeerden DJ Hans Stroeve, Harm Wolters, DJ Roy el Kei, the Guardian en de hoofdact, de Zwolse trots de Fakkelbrigade de revue. De leden van het voormalig Opgezwolle zetten met hun legendarische Hip Hop klassiekers het feest op de kop. Maar ook de spelers van FC Zwolle lieten zich zien en horen. De meest geliefde leus van de supporters was ‘Wij worden kampioen"!! Bijzonder deze avond was een speciale uitvoering van het nummer “Groen Gras” dat door de Fakkelbrigade ter gehore werd gebracht. Het lied werd opgedragen aan Fred Patrick. Een officieel wedstrijdshirt van hem werd ’teruggegeven’ aan de club. Na een inzameling ging de opbrangst van het shirt naar de goede doelen Kika en het Ronald MC Donald fonds.

eeuwfeest_fcz-149.jpg

eeuwfeest_fcz-592.jpg

eeuwfeest_fcz-672.jpg

Voor de kids tot 15 jaar was er o.a een optreden van een echte clown en Ben de Banjoman en een geweldige act van de zanger op zijn eigen paard. De kids konden zich laten schminken, er zijn allerlei spelen doen waaronder een megatwister, een zenuwenspiraal en de kinderen kon hun eigen pannenkoek lekker versieren en opeten natuurlijk. Mooie prijzen waren er te winnen bij de voetbalkwis en de bingo. Wilde je gewoon lekker knutselen, tekenen of een spandoek maken dat kon in de knustelcorner. Je lekker uitleven konden de kids op het aanwezige springkussen, maar je kon ook je vragen stellen aan de trainer en spelers van FC Zwolle tijdens een eigen kids-persconferentie.

eeuwfeest_fcz-194.jpg

 

eeuwfeest_fcz-121.jpg

eeuwfeest_fcz-128.jpg

eeuwfeest_fcz-204.jpg

eeuwfeest_fcz-287.jpg

eeuwfeest_fcz-329.jpg

eeuwfeest_fcz-352.jpg

eeuwfeest_fcz-389.jpg

eeuwfeest_fcz-439.jpg

eeuwfeest_fcz-527.jpg

eeuwfeest_fcz-642.jpg

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “FC Zwolle viert 100-jarig bestaan”

Reacties zijn gesloten.