Overgangsklachten door de behandeling van borstkanker

Zwolle – In De Zonnesteen, inloophuis voor mensen die met kanker te maken hebben, aan de Koestraat 4, geeft Nicole Elshof op dinsdag avond 19 april van 19.30 tot 21.00 uur informatie en adviezen over de overgang door de behandeling van borstkanker of gynaecologische kanker.

De overgang die veelal vervroegd optreedt of weer opleeft na of tijdens de behandeling van borstkanker of gynaecologische kanker, kan veel extra last met zich meebrengen. Nicole Elshof, Care for Women Specialiste, zal tekst en uitleg geven over het ontstaan, de gevolgen en de risico’s van deze niet natuurlijke overgang. Maar bovenal zal zij tips en adviezen geven, hoe hier mee om te gaan. Tevens is het mogelijk om uw vragen te stellen. Vrouwen met borstkanker of gynaecologische kanker en hun naasten worden van harte uitgenodigd aanwezig te zijn. Neem voor meer informatie en opgave contact op met De Zonnesteen op nr: 038-3376452.

Aanmelding graag vooraf telefonisch of via de mail zonnesteenzwolle@gmail.com of via de website www.zonnesteenzwolle.nl. Er zijn geen kosten verbonden aan deze bijeenkomst.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)