Drie punten voor PEC Zwolle

Foto van auteur

Zwolle – PEC Zwolle heeft vrijdagavond voor het eerst van het lopende Eredivisie seizoen een wedstrijd gewonnen. De drie punten werden behaald tegen ADO Den Haag. In Zwolle werd de uitslag 2-1. ADO beëindigde het duel met tien man. Doelpuntenmaker Tom Trybull kreeg 10 minuten voor tijd zijn tweede gele kaart van arbiter Kuipers. Doelpuntenmaker voor Zwolle was Youness Mokhtar (2x).

_mg_0301.jpg 

Na zes wedstrijden zonder winst was de driepunter zeer welkom. Door de overwinning is PEC Zwolle op dit moment geen rode lantaarndrager meer. Het staat nu op de 17e positie en weet Roda JC Kerkrade achter zich. Ron Jans: "We hebben deze wedstrijd laten zien dat we de betere waren. Opstootjes, dat soort dingen hou ik helemaal niet van. Ik zei, kom Petro, laten de spelers het zelf maar oplossen".

_mg_0395.jpg

_mg_0032.jpg

_mg_0106.jpg

Via Lees verder meer foto’s… 

_mg_0059.jpg
 
_mg_0093.jpg
 
_mg_0121.jpg
 
_mg_0133.jpg
 
_mg_0175.jpg
 
_mg_0252.jpg
 
_mg_0253.jpg
 
_mg_0267.jpg
 
_mg_9956.jpg
 
_mg_9984.jpg
 
_mg_9994.jpg
 
_mg_9998.jpg 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

49 gedachten over “Drie punten voor PEC Zwolle”

 1. @jdewinter

  Wat doe jij hier misplaatste FC Twente supporter. Reageer alsjeblieft op topics van je eigen verschrikkelijkste club van Nederland.

 2. PEC-speler Mokhtar weigert hand

  PEC Zwolle-speler Youness Mokhtar heeft na afloop van het duel met ADO Den Haag geweigerd FOX Sports-verslaggeefster Aletha Leidelmeijer de hand de schudden.

  Dat meldt De Stentor op basis van een tweet van ForzaPECZwolle. FOX Sports heeft het voorval bevestigd. Mokhtar was vrijdagavond met twee doelpunten de matchwinner. Voor Leidelmeijer dan ook reden genoeg om de aanvaller even te interviewen en hem de hand te schudden. Van dat laatste was de Nederlander van Marokkaanse komaf niet gediend.

 3. Ach ja, fundamentalistische joden schudden ook niet de hand van een vrouw en bij de SGP worden vrouwen ook enorm achtergesteld.
  Allemaal één pot nat die bekrompen geesten.
  Hoort niet thuis in deze maatschappij.
  Mokhtar moet zich aanpassen of anders opkrassen.

 4. Idioot om een verslaggeefster geen hand te geven, al schijnt dat verhaal niet helemaal te kloppen. Voordat we vingerwijzen naar andere culturen, kijk voor het gemak even naar wat er bij studentenvereniging Vindicat in Groningen is gebeurd, nota bene cultureel erfgoed. Ook niet iets om trots op te zijn en daar gaat het toch echt om roomblanke jongens en meisjes. Winden jullie je daar ook zo over op?

 5. Een schande voor de club, die Mohktar. Als Jans ballen heeft trapt ‘ ie dat respectloos stuk schorem direct uit de selectie. Zo niet, dan tolereert Jans blijkbaar dit schandalige moslimgedrag en dat zegt veel, heel veel over de hypocrisie van Jans!

 6. @leonardo: Studentenverenigingen worden niet aan de lijst Nationale inventaris immaterieel cultureel erfgoed toegevoegd. Dat nota bene klopt dus niet helemaal.

 7. Bericht door JeanJacquesRousseau, op 1 oktober 2016 10:46
  Ach ja, fundamentalistische joden schudden ook niet de hand van een vrouw en bij de SGP worden vrouwen ook enorm achtergesteld.

  Exact, maar daar maakt bijna niemand zich druk om. Een veel gehoorde opmerking: “Dat is nu eenmaal zo bij die mensen, dat moet je respecteren”

 8. Die mensen behoren niet tot een bevolkingsgroep die zichzelf opblaast, de boel terroriseren, overlast veroorzaken en iedereen die hun achterlijke religie niet aanhangt als minderwaardig te beschouwen. Nogal een verschil, lijkt me. Mohktar moet zich kapotschamen om zo demonstratief uiting te geven aan een geloof dat overal ter wereld dood en verderf zaait. Wat een respectloos varken!

 9. Ed, als ik je reacties zo lees ben ik verbaasd dat jij het woord respect foutloos weet te schrijven. Wat respect inhoudt weet je echter niet.

 10. Jij legt het waarschijnlijk uit als rechtpraten wat krom is, je kop in het zand steken, wegkijken en ontkennen. Daar distantieer ik me idd ver van. Ik heb het niet zo op backstabbers en huichelaars.

 11. Ik blijf bij mijn mening maar volgens mij is dit niet het juiste topic voor mijn haat gevoelens jegens Nederlanders en inwoners van Nederland. Kan er een topic op WLZ hiervoor geopend worden want niet iedereen heeft een account bij Stormfront vermoed ik.

 12. Leonardo: Google op geweldsincidenten en aantal slachtoffers, tel ze op ( als je dat lukt) en trek je conclusie. En doe dat wat intelligenter dan wat je doorgaans doet. Dus niet zo dom als : kritiek op moslims = extreem rechts.

 13. Stormfront is, naar eigen zeggen, een forum voor ‘white nationalists’, mensen die het ‘blanke nationalisme’ aanhangen. Het hoofddoel van deze ideologie is het stichten of behouden van een staat met een vrijwel volledig blanke bevolking, waarin de westerse cultuur centraal staat.

  Nou lekker dan.

 14. En ik heb geBinged. Kom ik op huiselijk geweld seksueel geweld en politie geweld terecht.

  Misschien de Edo038 ons helpen met de juiste aantallen. Wij hebben ze niet. Beetje toeptoeteren ipv concrete cijfers. Je lijkt zo die witte Limburger wel uit de politiek.

 15. Reactie PEC Zwolle:
  Verhaal dat Mokhtar FOX Sports presentatrice gister bewust weigerde de hand te schudden, is niet waar en wordt door alle partijen ontkracht.

  TOP 3 PUNTEN!!!

 16. Erg blij met de overwinning! Hopelijk is dit het begin van betere tijden. Als Mokhtar de hand echt niet heeft geschud vind ik dat een schande.

 17. Hahahaha, wat een krampachtige poging om het als ‘ onhandig’ af te doen. En PEC doet er volop aan mee, net als Fox dat het eerst bevestigt en dan weer ontkent. Draaien en wegkijken a.u.b. En de reacties van de linkskijkers hier op wlz op moslimkritiek zijn zo mogelijk nog zieliger en krampachtiger. Lekker heulen en hand boven het hoofd houden, goh, aan welke drie letters uit 40-45 doet me dat nu toch denken?

 18. Edo, kijk check de link van Marco, totaal geen sprake van het weigeren van een hand. Voor de rest heb jij een hele enge mening over moslims. Maar daar heb je recht op. En je verwijzing naar een beweging met 3 letters uit de tweede wereldoorlog slaat nergens op, Stormfront daarentegen is een verlengstuk van die beweging, maar dan in het heden. Op naar Twente uit!

 19. Wint Pec eindelijk weer eens. En waar gaat het over? Over iets wat helemaal niet gebeurt is. Iemand zet wat neer op Twitter en iedereen neemt het maar aan als een stel schapen. Ook slaat men weer helemaal door. Maar ja. Dat is inmiddels typisch wlz

 20. Geen idee edo38 waar jij dan aan denkt. Je bent onnavolgbaar voor velen. Geef nou gewoon antwoord op vragen. Ook al stel je ze zelf.

 21. Hahaha edo je kan ook gewoon zeggen dat je het aan het verkeerde eind had maarja dat vergt wat zelf inzicht.
  Gezien je onderbouwing zal ik je waarschijnlijk overvragen.
  Doe nog een Wilders of Fortuyn uitspraak er bij. Dan hebben we alles gehad.

 22. Uit het AD van vandaag:

  PEC Zwolle-speler Youness Mokhtar noemt de ophef die ontstaan is omdat hij een verslaggeefster van FOX Sports geen hand gaf ‘een storm in een glas water.’

  FOX-verslaggeefster Aletha Leidelmeijer wilde de matchwinner vrijdagavond na de wedstrijd interviewen. Volgens ForzaPECZwolle wilde de PEC Zwolle-speler de verslaggeefster geen hand geven. Dit blijkt achteraf onjuist te zijn. ,,Dit slaat nergens op. Er is een beeld gecreëerd dat nergens op slaat”, vertelt Mokhtar.

  ,,Iedereen die mij kent weet dat ik niet zo in elkaar steek. Ik geef iedere vrouw een hand. We hebben een vrouwelijke verzorger die ik een hand geef en soms knuffel. Dat vindt mijn vrouw ook prima.”

  Op het moment dat de matchwinner werd geïnterviewd door FOX Sports, wist hij zich geen houding te geven. ,,Dat kwam ongelukkig over. Ik heb er geen moment bij stil gestaan. Ik hoorde het nieuws pas vanmorgen van Ron Jans.” Voor die tijd had Mokhtar geen idee dat er iets aan de hand was.

  Barazite
  Vorig seizoen weigerde FC Utrecht-aanvaller Nacer Barazite de hand van Hél?ne Hendriks uit geloofsoverwegingen. Hij is streng moslim en geeft vrouwen geen hand. ,,Ik respecteer Barazite, maar ik steek anders in elkaar. Toch is dit nieuws schadelijk voor mij. Mensen krijgen een beeld van mij dat niet klopt.”

  Reactie op Twitter van de dienstdoende verslaggeefster:

  Verhaal in de media klopt niet! Er is geen sprake van dat Mokhtar mij de hand niet wil schudden of ik hem! Niks aan het handje dus ;-)!

  Verder nog iets Edo? Veel plezier met je vrienden van Stormfront……

 23. O,o, wat jammer nu dat een beginnend lekker relletje – precies volgens de scheidslijnen die types als edo38 graag zien – in de kiem gesmoord wordt. Had je het bericht zelf de wereld in geholpen via ForzaPeczwolle, edo38?

  Aletha Leidelmeijer @aletha84
  Verhaal in de media klopt niet! Er is geen sprake van dat Mokhtar mij de hand niet wil schudden of ik hem! Niks aan het handje dus ;-)!
  1:14 PM – 1 Oct 2016

  Enfin, leidt de aandacht ten onrechte af van de winst van PEC gisteren. De weg omhoog is weer gevonden!:D

 24. Edo, je hebt aangetoond dat je een vooringenomen bekrompen racist bent die niet de moeite neemt feiten te checken. Sukkel. Ik ben bang voor mensen als jij, vooral als ze mogen stemmen.

 25. Correctie! Blijkt inderdaad een misverstand. Wat de kern van mijn betoog overigens niet wegneemt: het is grotendeels een respectloos en overlast veroorzakend volk. Handenschuddend of niet.

 26. Persoonlijk heb ik meer last van extreem-rechtse schreeuwerds zoals jij Edo dan van de gemiddelde moslim. En dat heeft niks met wegkijken te maken.

 27. Leonardo, leg je dat ook ff uit aan de nabestaanden van de aanslagen in Parijs, Nice, Brussel enz.? En stel hen dezelfde vraag eens.

 28. simpele edo38 vindt iedereen die er als een arabier uitziet een islam-extremist want alle arabieren zien in elke europeaan een christen-extremist….

 29. Achja en ook voor edo is er een plekje in onze multi culturele maatschappij en hij is in het bezit van een WiFi verbinding. Allebei iets waar we allemaal mee moeten leven.

 30. De Stentor is in deze net zo fout als de @ForzaPECZwolle. Klakkeloos berichtgeving kopiëren!

  ForzaPECZwolle viel kort geleden al door de mand met een bericht over Ron Jans. Dat hij een baan bij de KNVB zou krijgen. Jans reageerde daar met naam en toenaam op tv op dat deze persoon die te vertrouwen is. Nu krijgt deze persoon weer de volle aandacht. Dat is waarschijnlijk wat deze leugenaar wil.

 31. Anders is prima. Zolang ze anderen niet uitmoorden en terroriseren. @Drama, je hebt gelijk: ik vind het aantal aanslagen door die christen-extremisten echt een bedreiging voor onze westerse samenleving. Het loopt de spuigaten uit, die christenterroristen die hier aanslagen plegen, keihard aanpakken dat tuig. Bedoel je dat?

Reacties zijn gesloten.