Denk mee over Zwolle in 2030

Zwolle – De onderhandelaars van ChristenUnie, GroenLinks, Swollwacht en VVD hebben onder leiding van formateur Janco Cnossen een visie opgesteld voor de ontwikkeling van Zwolle. Deze visie, de Schets van Zwolle 2030, is de basis voor het nieuwe coalitieprogramma.

Vanaf 23 april is de schets te vinden op de website van de gemeente Zwolle. De vier partijen nodigen alle Zwollenaren uit om mee te denken en te reageren op de schets die ze gemaakt hebben. Dat kan tot en met 1 mei 2018. Lees hier hoe u kunt reageren.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

3 gedachten over “Denk mee over Zwolle in 2030”

  1. Daar gaan ze vandaag nog vanuit, getuige dit antwoord:

    Hartelijk dank voor uw reactie op de Schets van Zwolle 2030.
    Wij stellen uw betrokkenheid bij het inhoud en vormgeven van de toekomst van onze stad zeer op prijs en hopen dat u ook betrokken wilt zijn bij de uitvoering van de agenda.
    Met uw reactie zullen de ChristenUnie, GroenLinks, Swollwacht en de VVD de agenda voor de komende vier jaar verder uitwerken.
    Deze agenda/coalitieakkoord zullen wij t.z.t. aan u toesturen.

    Met vriendelijke groet,
    Namens de onderhandelaars en de formateur van Zwolle,

    Henriëtte Agterhuis
    Secretaris college onderhandelingen

  2. Ze zijn in Zwolle niet bij de eersten:

    Heel even googlen:
    30 mrt. 2018 – Coevorden heeft als eerste gemeente in Drenthe een nieuw college gevormd: BBC2014, CDA en PvdA.
    Vandaag – GroenLinks gaat drie wethouders leveren in Nijmegen. De partij vormt in die stad een coalitie met D66 en de SP, die beide twee wethouders leveren.
    Vandaag – D66 slaagde er deze week wel in om genoeg steun te verzamelen. De tweede partij van Tilburg gaat een coalitie vormen met GroenLinks, VVD en CDA.

Reacties zijn gesloten.