Sterk FC Zwolle blijft in Eerste Divisie

|   Laatste wijziging

Doetinchem – Een sterk spelend FC Zwolle heeft donderdagavond in Doetinchem tegen De Graafschap met 0-0 gelijkgespeeld. Door het eerdere verlies in Zwolle blijft FC Zwolle in de Eerste Divisie spelen.

FC Zwolle was de gehele wedstrijd, in de Play Offs voor promotie / degradatie, veel sterker dan de eredivisionist. Het relatief jonge team van coach Everse kreeg een aantal grote kansen. Vooral in de tweede helft misten Kleizen en Van der Wal (binnenkant paal) jammerlijk. De spelers van Zwolle kunnen nu op vakantie.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

37 gedachten over “Sterk FC Zwolle blijft in Eerste Divisie”

  1. Nu maar hopen dat niet teveel spelers zich in de kijker hebben gespeeld. 😉

    Maar goed: complimenten voor de selectie en de trainer. Een waardig afscheid van het strijdtoneel!

  2. Bedankt voor de 200% inzet vandaag, jammer maar helaas, enuh….di vd Wal direkt alsnog een kontrakt aanbieden…..die jongen heeft tenminste inzet…….
    Nico Jansen type !! ( 70er jaren)

  3. TROTS op FC Zwolle
    Spelers en technische staf bedankt voor een geweldig seizoen!

    Van Vliet als ‘jouw’ stadion er staat, is jouw missie bij FC Zwolle vervuld!

  4. tja…. zo na een nachtje slapen…. vind ik het nog steeds kut…. je was zo dichtbij een derde wedstrijd…. het mocht gewoonweg niet….. het geluk was niet met ons….

    En dan schijn ik nog met me bakkus op de tv te zijn geweest ook pfff heeft die kerel niet eens toestemming voor gevraagd 😉

  5. FCZ heeft zich een waardig strijder getoond…
    Complimenten. Prachtig voetbal gisteren…
    En die binnenkant paal… grrrrrrr
    Ik hing al tegen het plafond, maar helaas…

  6. Het blijft een veredelde amateurclub. Spelen al jaren slecht en worden toch beloond met een te duur en te groot stadion. >:(

  7. Maarten kletst uit zijn nek en heeft waarschijnlijk nog nooit een wedstrijd gezien. Als je elk seizoen weer meedoet voor het kampioenschap speel je niet slecht volgens de voetbalwet. Maar misschien werkt dat met korfbal wel anders, dat zal Maarten wel beter weten.

  8. FCZ bedankt voor een goed seizoen!!

    Wie voor aanvang van het seizoen had gedacht dat we zo zouden eindigen werd voor gek verklaard. 😛

    Op naar nieuwe aankopen. Jan maak je contract af bij Zwolle en geef ons nog een paar van dit soort seizoenen. We hadden het nodig na de afgelopen jaren….

    Ik kijk al weer uit naar de wedstrijd tegen Olympia, biertje, bootje, balletje…. 😉

  9. Ik zou ook wel weer graag die wedstrijd tegen be quick terug zien op het edon terrein was ook altijd errrruuuuggg gezellig ;D

  10. Och Maarten toch. Sneu als dit je conclusie is over de FC. Hopelijk heb je meer verstand van andere zaken. Een ploeg die Feijenoord laat zweten en waarover van Hanegem zegt dat het een goed spelende ploeg is met potentie verdient beter dan jou simpele conclusie.

  11. @ Joppuh; 😀 Helemaal gelijk, toevallig dat dit onderwerp net weer eens passeerde. Tegen dat doelpunt, wegen ontelbare argumenten voor paal-vernieuwing niet op! Was een 3e wedstrijd geworden :'(

    hadden ze nou maar vierkante houten palen bij de superboeren gehad Dick!!

  12. Met opgeheven hoofd vooruit kijken!
    Ik heb zin in het volgende seizoen en hoop dat ze dit keer in 1 keer door mogen naar de Eredivisie! Dan is in ieder geval het grote (alles behalve ’te’) dure stadion klaar! Ik heb er zin in!

  13. Was ook niet op nieuwjaardag haha meestal het eerste weekend na de jaarwisseling was het altijd, ook altijd gezellig vond ik.

  14. Heb het gehoord dick,beste prestatie dit seizoen.
    Joel doet voorlopig niet mee,beste glup opgelopen in de milliger.Iemand vond het nodig om glas het water in te gooien,met gevolg dat de toekomst van onze fc 😉 voorlopig buiten spel staat.

    Zag jullie staan Natascha,mooi doelpunt wel he.En idd vanaf zuid is het spel beter te volgen dan A,wat ik dus nooit verwacht had.Vanaf noord hetzelfde zicht,dus de ME tribune is zo gek nog niet.

  15. K*t zeg, zaterdag ook niet? Dat toekomst van de FC is wel zeker….kl**tzakken? Hebben thuis nixxx zeker.

    ME tribune? Die moeten zeker wakker blijven dit seizoen met ADO.

Reacties zijn gesloten.