Feestelijk benefietconcert in de Proosdij

Foto van auteur

Zwolle – Speciaal ten bate van het 5e lustrum van het Ronald Mc Donald Huis Zwolle organiseerde ‘Ladies In Concert’ zaterdagavond een uniek concert in de Proosdij waarbij de opbrengst geheel ten goede kwam aan het Ronald Mc Donald Huis te Zwolle.


Petra van der Veer nam als assistent huismanager een cheque van € 2000 Euro in ontvangst.

In een sfeervolle en uitverkochte proosdij zagen en hoorden de bezoekers een zeer gevarieerd en fris repertoire voorbij komen van: Nederlandstalig ( Marco Borsato, Acda & De Munnik ), musical ( Lion King, Chess ) tot Gospel, pop, soul en zelfs klassiek. Ladies in Concert is een samenwerking van een tweetal koren; The All Singers en Song & Relation, in totaal zingen er ca. 60 vrouwen in het koor. Petra van der Veer nam als assistent huismanager namens het Ronald Mc Donald huis aan het einde van de avond een cheque van € 2000 Euro in ontvangst. Het Ronald Mc Donald huis Zwolle biedt een gastvrij verblijf aan ouders of verzorgers, broertjes en zusjes van zieke kinderen die in de Isala Klinieken zijn opgenomen. De organisatie van het Ronald Mc Donald Huis is bijna geheel afhankelijk van giften en donaties, vrijwilligers houden het Huis draaiende.

1 gedachte over “Feestelijk benefietconcert in de Proosdij”

  1. benefietconcert Ladies in Concert
    Als deelneemster en organisator van dit concert heb ik gisteravond ontzettend genoten 🙂 Iedereen bedankt voor de ontzettend mooie en lieve reacties!!!!

Reacties zijn gesloten.