Studenten druk met organisatie Sinterklaasfeesten

Foto van auteur

Sinterklaas is weer in het land en dat kan ook bij Landstede niet onopgemerkt voorbij gaan. Studenten van Landstede houden zich deze weken bezig met verschillende Sinterklaasfeesten in Zwolle.

Op zaterdag 18 november was het in de Zwolse binnenstad groot feest tijdens de Sinterklaasintocht. De Sint deed hier zijn intrede. Studenten van de opleiding Vormgeving & Entertainment liepen als typetjes mee in de optocht en zorgden voor animatie in de Proosdij. Ook waren er in en om de Proosdij allerlei spelletjes te doen. Dit werd verzorgd door studenten Sport & Bewegen.

  

De studenten van Vormgeving & Entertainment en Sport & Bewegen zaten ook op zaterdag 25 november niet stil. Er werd zowel in Assendorp als in de Buitensociëteit van alles georganiseerd rondom het Sinterklaasfestijn. In Assendorp namen de studenten een stuk van de organisatie voor hun rekening. Op het podium op het Assendorperplein werd voor entertainment gezorgd. Ook de fotografen in spé waren aanwezig. In de Buitensociëteit werd een groots Sinterklaasfeest gehouden. Er werden spelletjes georganiseerd en op het podium werd voor entertainment gezorgd.

 

Woensdag 29 november staat ook de opleiding SPW in het teken van Sinterklaas. In de WRZV hallen wordt door 80 Landstede studenten een sinterklaasviering georganiseerd voor de kinderen van de personeelsvereniging van de Isala Klinkieken.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)