Diverse aanhoudingen voor mishandeling

Foto van auteur

Zwolle – Zondagmorgenvroeg, 22 juni, is een 24-jarige Zwollenaar aangehouden en ingesloten voor mishandeling van een horecaportier. Die bemiddelde tussen een ruzie waarbij de 24-jarige was betrokken. Het slachtoffer werd daarbij echter tegen zijn been geschopt.Tegen de aangehouden Zwollenaar wordt proces-verbaal opgemaakt.

Eerder die morgen, 22 juni, werd een 28-jarige man uit Zwolle aangehouden en ingesloten voor mishandeling van een 21-jarige plaatsgenote. In een horecagelegenheid aan de Voorstraat sloeg hij het slachtoffer bij een ruzie in haar gezicht. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Zwolle – Een 31-jarige Zwollenaar werd zondagmorgenvroeg, 22 juni, op de Grote Markt aangehouden en ingesloten voor mishandeling. Kort daarvoor was hij betrokken bij een opstootje in een horecagelegenheid aan de Voorstraat, waarbij hij een 25-jarige plaatsgenoot had geslagen. Tegen de aangehouden man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Een 21-jarige man uit Zwolle deed zondagmorgenvroeg, 22 juni, aangifte van mishandeling in de Rodeleeuwstraat. Door een passerende, onbekende jongen was hij na een woordenwisseling en een daarop ontstane vechtpartij in zijn  arm gestoken met een zakmes. Daarnaast had het slachtoffer een bloedende hoofdwond. Naar de toedracht wordt een nader onderzoek ingesteld.

 

Op de Van Hogendorpware zijn zondagmorgenvroeg, 22 juni, twee mannen uit Zwolle (18- en 38 jaar) aangehouden voor mishandeling. Omdat beiden zich bij de ruzie niet onbetuigd hadden gelaten, waarbij zelfs een ketting als slagwapen in het geding was, zijn beiden ingesloten. Er wordt een nader onderzoek ingesteld en proces-verbaal opgemaakt.

8 gedachten over “Diverse aanhoudingen voor mishandeling”

  1. Tuurlijk, zeker als je op iedere ZZ melding zout gaat leggen.
    Ik stel voor dat je begint met turven, en doe dat dan gelijk even voor iedere wijk svp. Dan krijg je tenminste een redelijk beeld.
    Trouwens, ik snap niet dat iemand nog die uitermate linke binnenstad in wil – nog vrijwillig ook πŸ˜‰ (daar komen de overige 4 meldingen vandaan)

  2. Ja lachuh! Ik heb hier ook wat van gehoord – tot zover alleen nog een klein berichtje bij de stentor.
    Zal vast iemand van de keucheniusware zijn. Hoef je tenminste niet zo ver te rennen πŸ˜‰

  3. een overval in zuid, en dan met name rondom of in het wkc is gewoon toeval! In zuid gebeuren dit soort dingen niet! :'(

Reacties zijn gesloten.