Thorbecke SG in top 10 vmbo-scholen

Foto van auteur

Het Thorbecke Scholengemeenschap in Zwolle staat in de top tien van beste vmbo-scholen. Almere College in Kampen is in Overijssel de andere school dat hoog genoteerd staat.

In het lijstje met slechtste scholen staan geen scholen in Overijssel. Het overzicht is samengesteld door dagblad Trouw. Bij havo en vwo zijn er tussen de middelbare scholen in Overijssel geen uitschieters.
Bron: RTV Oost

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

4 gedachten over “Thorbecke SG in top 10 vmbo-scholen”

 1. Zo supergoed vind ik het Thorbecke er trouwens nog niet uitkomen.

  Een Agnieten College uit Wezep scoort bijvoorbeeld op VMBO al jaren veel hoger. Ook dit jaar weer. Maar ja, dat valt niet onder Overijssel, dus neemt RTV Oost die niet mee…

 2. Bij ons zei de inspecteur dat we de uren niet helemaal voor elkaar hadden (zoals alle scholen in Nederland… zegt wel wat over de eisen die zij stellen), maar “wat een leuke school is dit!” Toch ook een mooie opsteker!

 3. Het Meander (toch?) is inderdaad een leuke school.
  Bijna net zo leuk als het Agnieten in Nieuwleusen 😉

  Wij gaan dit jaar trouwens dik over die 1040 uur heen komen. Eens kijken of we er dan ook eens iets (positiefs) van horen.

 4. Tjonge, dan zullen jullie zo’n beetje ?©?©n van de weinigen zijn gok ik. En inderdaad, zou er dan ook een positief woordje vanaf kunnen?
  Wij gaan het aantal uren niet redden terwijl we toch zo min mogelijk uitval willen; de eerste offici?«le schoolweek mist maar 2 dagen voor leerlingen en we gaan aan het einde van het jaar ook door tot ?©?©n week voor de vakantie; dan zijn er de vergaderingen. Redelijk veel andere scholen sturen de leerlingen al 1 week of zelfs 2 weken eerder naar huis dan ons.
  Maar goed, zolang de sfeer en de resultaten goed zijn…..

Reacties zijn gesloten.