Nieuwe Telstar Megastore Zwolle bijna gereed

Foto van auteur

Zwolle – Op 30 augustus opent de grootste sport- en modezaak van de regio haar deuren in het nieuwe FC Zwolle stadion. De nieuwe Telstar Megastore Zwolle in het stadion is bijna gereed.

De sport- en modezaak, met een oppervlakte van 4500 m2 de grootste in de regio, opent op 30 augustus haar deuren. Jong en oud, het hele gezin, kan hier straks slagen door het grote aanbod van sport én mode onder één dak. Na Harderwijk en Deventer opent Telstar Sports en Fashion straks haar derde megastore in Zwolle. De ingrediënten die Harderwijk en Deventer tot een succes maken zijn ook aanwezig in Zwolle. Namelijk de sterke combinatie van sport en mode met veel bekende merken, het brede sportaanbod en het gedegen advies van professionals die uit ervaring weten wat het beste aansluit bij de wensen van de klant.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

5 gedachten over “Nieuwe Telstar Megastore Zwolle bijna gereed”

  1. Telstar Sports & Fashion is sport en modezaak en daarmee een grote aanwinst voor Zwolle, ik snap die bekrompen reacties niet over Telstar in FC Zwolle stadion…heeft helemaal niets met elkaar te maken, behalve dan dat Telstar FC Zwolle sponsort…oftewel, super! Daarnaast krijgen ze ook nog eens een FC Zwolle fanshop in de winkel…………….gewoon komen kijken dus op de openingsdag 30 augustus en daarna pas oordelen!

Reacties zijn gesloten.