Zwollenaar slaat jongen bewusteloos in Hardenberg

Foto van auteur

Hardenberg – In een uitgaansgelegenheid aan de Jan Weitkamplaan is in de nacht van zaterdag 22 op zondag 23 augustus een 19-jarige man uit Zwolle aangehouden op verdenking van zware mishandeling.

politie_ijsselland.jpg

Een 17-jarige jongen uit Hoogenweg had ruzie met de verdachte en zou na een slag van deze in zijn gezicht achterover gevallen zijn, waarbij hij bewusteloos is geraakt. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Portiers van de gelegenheid konden de verdachte aanhouden en overdragen aan de politie. De verdachte zit nog vast voor nader onderzoek. Hij ontkent geslagen te hebben.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

4 gedachten over “Zwollenaar slaat jongen bewusteloos in Hardenberg”

  1. wat doen zwollenaren bij podium in hardenberg??
    podium in hardenberg is een notoire gelegenheid die bekend staat om de wekelijkse relletjes, de drugsverkoop en de overlast voor de buurt. de gasten uit zwolle komen hier bewust op af en aken gebruik van het slappe beleid dat hier in hardenberg de plaatselijke horeca in bescherming neemt: waar in zwolle een lik op stuk beleid geldt meent men in de provincie gewoon eens lekker een avondje te kunnen matten.

  2. Wat een belachelijke onzin Jan!

    Zelf ben ik nog nooit bij ’t Podium geweest. Maar ik heb wel regelmatig gezien dat er bands kwamen die me zeer interessant leken. Zeer wel mogelijk dat ik in de toekomst een keer een bezoekje breng om zo’n optreden te bekijken en beluisteren. Kom ik dan ook om te matten?!?

Reacties zijn gesloten.